sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mozes da pocopas Lanicjinu copavu macku, kapiram da i nije nesto na 100 mja bi pojeo dva, tri delfinaisto
Amelija Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 shermanada moraš pojesti insekta ili insektolikog stvora, šta bi to bilo?
Mil@n Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Svejedno, svakako bih žmurio dok gutam.Šta je najgadnije što ste ikad stavili u usta? Npr, moj ortak je na jednoj žurci popio čašu vina sa par pikavaca unutra. Da se meni to desilo, umro bih istog trenutka. :(
sherman Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 to je zdravonajgore mi je bilo kad sam probao ono jelo sto svi svrsavaju na njega a smrdi na govna. izgleda kao gulas, samo nema mesa nego neke odvratne plutajuce komade neceg krajnje odvratnogda morate da pojedete Ameliju, da li bi je shpikovali ili grilovali?
prima Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 shtiljro! koje boje vam dominiraju medju odevnim predmetima?
dig_chohano Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 http://www.youtube.com/#/watch?v=VUOe_hLg7Bo
Lancia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 dajte odgovore, ispasce da sam ja ubio igru. i spoljne i unutrasnje, sve opcije su otvorene.
Amelija Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 razne boje, šaren orman, i odeća i gaće i čarape i svekoja je najjača/najdrečavija boja koju oblačite? (donji veš se ovog puta ne računa)
Amelija Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 igrate li šah?pa znam pravila i igrala sam par puta, ali teško baš mogu reći da ga stvarno igramvozite li auto i koliko dobro na skali od 1 do 10?
Recommended Posts