Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

mozes da pocopas Lanicjinu copavu macku, kapiram da i nije nesto na 100 mja bi pojeo dva, tri delfinaisto

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

shermanada moraš pojesti insekta ili insektolikog stvora, šta bi to bilo?

Svejedno, svakako bih žmurio dok gutam.Šta je najgadnije što ste ikad stavili u usta? Npr, moj ortak je na jednoj žurci popio čašu vina sa par pikavaca unutra. Da se meni to desilo, umro bih istog trenutka. :(

to je zdravonajgore mi je bilo kad sam probao ono jelo sto svi svrsavaju na njega a smrdi na govna. izgleda kao gulas, samo nema mesa nego neke odvratne plutajuce komade neceg krajnje odvratnogda morate da pojedete Ameliju, da li bi je shpikovali ili grilovali?

shtiljro! koje boje vam dominiraju medju odevnim predmetima?

crnea medj gacama?

Sa spoljne ili unutarnje strane?

Boje su u nama, dakle - sa unutarnje.

dajte odgovore, ispasce da sam ja ubio igru. i spoljne i unutrasnje, sve opcije su otvorene.

razne boje, šaren orman, i odeća i gaće i čarape i svekoja je najjača/najdrečavija boja koju oblačite? (donji veš se ovog puta ne računa)

crvenaigrate li šah?

samo u gaćamati isto?

igrate li šah?
pa znam pravila i igrala sam par puta, ali teško baš mogu reći da ga stvarno igramvozite li auto i koliko dobro na skali od 1 do 10?

10jel možeš od 1 do 100 za 10 sekundi?