elle Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nemanje vremena se lakse podnosi od nemanja svoga paraaj teraj isto, ovo moje mi sumnjivo
ordi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lepše je nemati vremena jer novce da trošiš možeš i u pol noći a pod uslovom da nemaš fobiju od neispavanosti ko ja al to je sad već drugi par opanakadlake iz mrežice u kadi vešto uklanjate:a. golom rukomb. gumenom rukavicom u bojic. zagrabite toalet papirom
Al-Khwarizmi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Proces zahteva preciznost - na goloJeste li gadljivi?
lostfanforever Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nope (ali zadrzavam pravo da se predomislim)a vi?
Killiana Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kako kad. na otpadanje uveta babi iz bad taste-a, i samo prisacenje na istu scenu, spremna sam izluciti zeludacni sadrzaj, odma'isto
Nicol Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jeste li gadljivi?a: kako komeq: jel gadljivija dlaka na sapunu ili u juvi?
Al-Khwarizmi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 obe imaju svojih čarijel to "gadljiv" ima drugo značenje u vašim krajevima? :D
Nicol Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jel to "gadljiv" ima drugo značenje u vašim krajevima? :Da: ne troluj, to je pitanje za jezik <_< q: kojim mehanizmom zdlaka postane gadljiva onog trenutka kad se odvoji od tjemena?
ordi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 (edited) izuvija se nekako sva pa se čini ko jedna pogolema stidna a to je baš bzvza što je mokra dlaka gadnija, jel zato što se teško odvoji od prstiju? Edited December 5, 2007 by Maya Order
kurdi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 (edited) a: ne troluj, to je pitanje za jezik <_<[troll] al dosta je bitna izgleda razlika, u smeru jelte.jeste li gadljivi al-u znaci da li se vama nesto lako zgadi.daklem kao razlika izmedju ljubitelja i ljubimca.[/troll] Edited December 5, 2007 by kurdi
kgmr Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 q: kojim mehanizmom zdlaka postane gadljiva onog trenutka kad se odvoji od tjemena?istim kojim ispljunutu pljuvacku ne zelis da vratis u usta [napravili onoliku psihoanalizu oko toga]a što je mokra dlaka gadnija, jel zato što se teško odvoji od prstiju?odnosno iz ustada li se trudnice kotrljaju ili skakucu?
kurdi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a: sta god je jednostavnije resenje...q: sta mislite o onim pepeljarama u koje kao upadne opusak pa kao ne smrdi?
dig_chohano Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mislim da su dobre ako ima mesta za puno opušaka.Bezobrazluk vs. samoživost?
kurdi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a: cvetic (ne znam sta je cirkon, ne bih da rizikujem)q: sta je cirkon?
Recommended Posts