Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

zato što ne ume da shvati neslanu šalukakva govna nisu za jelo?

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ona koja ti serviras u svakom svom postuIsto

ko te tera da ih čitaš? idi siko ne voli australiju?

mlatko smaras jezivo. on topic - ko ne voli australiju ne znam, nisam radila anketu.omiljeni kontinent vam je?

Pangea.Postoji li topik na kojem ne moze doci do fajta?

da, tamo u arhivika kome/čemu vam danas misli najčešće lete?

danas su mi misli izgubile moć letenja. i to je moralo jednom da se desi.isto

Edited by slepa živana

k' auto elektricarukoja je bolja riba: kylie ili sestra joj?

Edited by orderka

Sa obzirom da ne znam na koga tačno misliš (Minoque probably), biram sestru, nekako mi seksije zvuči.Kako i sa čime će da kulminira ova naelektrisana atmosfera na forumu?

cime naelektrisana majke ti, ljudi se kace iz ciste dosade i vode dosadne fajtove koje je smor i citati a kamoli ucestvovatiisto

istošta isto?

smorkako kriza kod vas?

ko buđ na pekmezu od šljiva.aj se vratimo na ono sažaljenje, al bez govnopomazanja. dakle, ima li toga prema drugom čoveku i zašto?

Sa obzirom da ne znam na koga tačno misliš (Minoque probably), biram sestru, nekako mi seksije zvuči.Kako i sa čime će da kulminira ova naelektrisana atmosfera na forumu?
decom!!!
kako kriza kod vas?
sinusoidalno smekerski
aj se vratimo na ono sažaljenje, al bez govnopomazanja. dakle, ima li toga prema drugom čoveku i zašto?
jel to ovo?http://www.youtube.com/watch?v=dYkABEy9nzUc,vrc

Sazaljenje pa valjda ima otkud znam, zao mi recimo dece koja prose na ulici...Sta je govnopomazanje? :)

Edited by Leia