January 18, 201312 yr mlatko smaras jezivo. on topic - ko ne voli australiju ne znam, nisam radila anketu.omiljeni kontinent vam je?
January 18, 201312 yr danas su mi misli izgubile moć letenja. i to je moralo jednom da se desi.isto Edited January 18, 201312 yr by slepa živana
January 18, 201312 yr k' auto elektricarukoja je bolja riba: kylie ili sestra joj? Edited January 18, 201312 yr by orderka
January 18, 201312 yr Sa obzirom da ne znam na koga tačno misliš (Minoque probably), biram sestru, nekako mi seksije zvuči.Kako i sa čime će da kulminira ova naelektrisana atmosfera na forumu?
January 18, 201312 yr cime naelektrisana majke ti, ljudi se kace iz ciste dosade i vode dosadne fajtove koje je smor i citati a kamoli ucestvovatiisto
January 19, 201312 yr ko buđ na pekmezu od šljiva.aj se vratimo na ono sažaljenje, al bez govnopomazanja. dakle, ima li toga prema drugom čoveku i zašto?
January 19, 201312 yr Sa obzirom da ne znam na koga tačno misliš (Minoque probably), biram sestru, nekako mi seksije zvuči.Kako i sa čime će da kulminira ova naelektrisana atmosfera na forumu?decom!!!kako kriza kod vas?sinusoidalno smekerskiaj se vratimo na ono sažaljenje, al bez govnopomazanja. dakle, ima li toga prema drugom čoveku i zašto?jel to ovo?http://www.youtube.com/watch?v=dYkABEy9nzUc,vrc
January 20, 201312 yr Sazaljenje pa valjda ima otkud znam, zao mi recimo dece koja prose na ulici...Sta je govnopomazanje? :) Edited January 20, 201312 yr by Leia