Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne ali moram ga posetiti.da li kićenje jelke zaslužuje novi topik?Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Apsolutno!Kakav alternativni dizajn za jelku predlazete?Ja cu da je obojim sprejem u crno i okitim crvenim lampicama, za spomen nedavno odrzanom Smaku sveta.

ne bih ništa alternativno, ja volem klasičnorazličiti ukrasi za jelku ili samo jedna vrsta?

jelke su smorright?

umetna jelka iz tajlanda je okej, stoji u kutiji u ćošku i glumi sanke.kad se vraćate?

jelke su smorright?
Ne, smor su ljudi koji se primaju na to.Šta je veći smor, Nova godina ili Božić?

smor si ti :bee:da li biste rado imali sopstvenu baštu? <ili je i to smor :P>

smor itekakavjos od kad nas je tata terao da idemo da zalivamo paradajz, isteglila sam se noseci one ogromne kofeod tad samo pijaca za mene, tenk ju veri macjel ste nekad imali nekih ozbiljnijih problema zbog birokratije?

Bas bas ozbiljnih i nisam, al kad se sabere svo sitno smaranje...Da li biste se odrekli srpskog/kogeg vec originalnog drzavljanstva ako je obavezno da bi dobili neko drugo?

uf, iskreno rečeno ne odriče mi semože biti da zato još nikada nisam ozbiljno potezala pitanje dobijanja drugogzanimljivo pitanje, isto <hejteri "istog", crknite>

bih, ima mnogo boljih državljanstava na svetuajd isto, što da ne

Odricanje može do navršene 25.godine, tj. ne mogu, a i da mogu ne bih. Al' otpust iz državljanstva zarad sticanja drugog bih tražila, ionako posle otpusta može da se traži ponovno sticanje srpskog državljantva.Isto iliBritanska kratkodlaka ili kartuzijska?

Slicne su, al ako moram odluciti -4287276865_0a57e9d6f9.jpgsitne i elegantne ili velike i impresivne (macke, zene, po izboru)?

wau, kakva mackica!!!debele macke a elegantne zeneda li bi pomazili sa macku sa slike?a) bih, ali motkomb) ne bih, ali motkomc) mozda, ali motkom

Edited by sherman

mozda, ali bihCheshire Cat ili Aristocat?