Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

ne ali moram ga posetiti.da li kićenje jelke zaslužuje novi topik?Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2

Posted

Apsolutno!Kakav alternativni dizajn za jelku predlazete?Ja cu da je obojim sprejem u crno i okitim crvenim lampicama, za spomen nedavno odrzanom Smaku sveta.

Posted

ne bih ništa alternativno, ja volem klasičnorazličiti ukrasi za jelku ili samo jedna vrsta?

Posted

umetna jelka iz tajlanda je okej, stoji u kutiji u ćošku i glumi sanke.kad se vraćate?

Posted
jelke su smorright?
Ne, smor su ljudi koji se primaju na to.Šta je veći smor, Nova godina ili Božić?
Posted

smor si ti :bee:da li biste rado imali sopstvenu baštu? <ili je i to smor :P>

Posted

smor itekakavjos od kad nas je tata terao da idemo da zalivamo paradajz, isteglila sam se noseci one ogromne kofeod tad samo pijaca za mene, tenk ju veri macjel ste nekad imali nekih ozbiljnijih problema zbog birokratije?

Posted

Bas bas ozbiljnih i nisam, al kad se sabere svo sitno smaranje...Da li biste se odrekli srpskog/kogeg vec originalnog drzavljanstva ako je obavezno da bi dobili neko drugo?

Posted

uf, iskreno rečeno ne odriče mi semože biti da zato još nikada nisam ozbiljno potezala pitanje dobijanja drugogzanimljivo pitanje, isto <hejteri "istog", crknite>

Posted

bih, ima mnogo boljih državljanstava na svetuajd isto, što da ne

Posted

Odricanje može do navršene 25.godine, tj. ne mogu, a i da mogu ne bih. Al' otpust iz državljanstva zarad sticanja drugog bih tražila, ionako posle otpusta može da se traži ponovno sticanje srpskog državljantva.Isto iliBritanska kratkodlaka ili kartuzijska?

Posted

Slicne su, al ako moram odluciti -4287276865_0a57e9d6f9.jpgsitne i elegantne ili velike i impresivne (macke, zene, po izboru)?

Posted (edited)

wau, kakva mackica!!!debele macke a elegantne zeneda li bi pomazili sa macku sa slike?a) bih, ali motkomb) ne bih, ali motkomc) mozda, ali motkom

Edited by sherman