December 14, 201212 yr mene m i v uopste ne smarajuiznenadim se da postojeko pravi najbolji kolac od cokolade?zbog cega ste u timskom radu hteli da se pobijete?
December 14, 201212 yr najbolji kolač od čokolade pravim janisam još uvek htela nikad da se pobijem pri raduda li ste se tukli u osnovnoj školi?
December 14, 201212 yr ne, samo smo vatali djevojč'ce zasisu, a one nas peglale.da li vas je tukla policija?
December 14, 201212 yr Umalo na Zvezda Torpedo da me ošinu, zamanjivali par puta, nekako izbegao, bio brz pa zbrisao. Ortak dobio pendrek. Meni bilo malo drago, kad je fajt krenuo, bio je na strani pandura kaže "ljudi rade svoj posao".Zašto sam sinoć sanjao mau? Nit znam kako izgleda, nit smo u nekom kontaktu, osim što se sudarimo na bordu ponekad kada je ja tešim kada Partizan izduva? Edited December 14, 201212 yr by Glas RazumaN
December 14, 201212 yr imao si potrebu da tešiš sebe?koje su boje prednja, a koje zadnja svetla za maglu?i još - kojih su boja indikatori na kontrolnoj tabli koji pokazuju da su prednja / zadnja svetla za maglu uključena?
December 16, 201212 yr za šta ste nepopravljivo smotani? Edited December 16, 201212 yr by slepa živana