Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

nemam jer ne volim.sarma vs punjena paprika?edit: i shermanovo.

Edited by orderka

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

punjena paprikakrompir pečen u rerni ili pomfrit?

iz rerne.i da li ste zaljubljeni? tamba ili lamba?

uvek i svudada li ste skoro videli neku golu guzicu?

mh, videla i polizala :Djoš uvek forumašite?

ne forumašim više, ja sam duhda li su vam nekad rekli da ličite na nekog daljeg rođaka? (tipa na pradedu, ili na tatinu sestru od strica, itd)

kad je deda ostao bez babe, izvadio je odnekud portret starijeg brata, i stavio iznad kreveta. niko od nas zivih ga nije upoznao, umro je mlad. svi smo bili sokirani koliko ja licim na njega.da li su vam kao klincu ili klincezi zamerali ako ste se igrali igara tipicnih za suprotni pol?

ne (i fala bogu što je tako! jer sam se samo tako i igrala...)isto

ne, osim kad sam dobila bruh pa morala da idem na operacijuda li ste nekada bili pokradeni?

uf da, upali lopovi u stan, napravili nered i odneli <skoro> sveisto (+ alternativni dodatak: kako)

pozajmila sam koleginici hemijsku olovku i nikad mi nije vratilaeno je jos uvek se sluzi njomisto

jednom mi u ani cetri pistolja neka balavurdija ukrala novcanik u kom mi bila licna karta i dva i po soma din.A jbg sama sam kriva kad sam ostavila torbu otvorenu na izvolte a tamo oni spojeni separei i on, balavurd jedan, prebacio jaknu, zavuko ruku i ceprka. to sam naravno shvatila tek posle malo kad je trebalo da platim.a i ta ana cetiri pistolja, ne znam dal jos uvek postoji, mene asocira na miru skoric.Ovo pisem s telefona, dizvinite ako ima slovnih gresaka, imam utisak da su mi prsti ko cevapi a male dirke.Pitanje:STA je najvrednije sto ste ikada nasli?edit: vidi, rukopis maltene savrsen

Edited by orderka

armani naočare za sunce, nešto najružnije što sam videla u životuisto

skoljkuisto

Štucnu Steve Glogovca na travi Marakane. Imate li sreću u igrama na sreću?