ordi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) nemam jer ne volim.sarma vs punjena paprika?edit: i shermanovo. Edited November 6, 2012 by orderka
Amelija Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 punjena paprikakrompir pečen u rerni ili pomfrit?
ordi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 iz rerne.i da li ste zaljubljeni? tamba ili lamba?
Amelija Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 uvek i svudada li ste skoro videli neku golu guzicu?
Serpentina Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 mh, videla i polizala :Djoš uvek forumašite?
Amelija Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ne forumašim više, ja sam duhda li su vam nekad rekli da ličite na nekog daljeg rođaka? (tipa na pradedu, ili na tatinu sestru od strica, itd)
betty Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 kad je deda ostao bez babe, izvadio je odnekud portret starijeg brata, i stavio iznad kreveta. niko od nas zivih ga nije upoznao, umro je mlad. svi smo bili sokirani koliko ja licim na njega.da li su vam kao klincu ili klincezi zamerali ako ste se igrali igara tipicnih za suprotni pol?
Amelija Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ne (i fala bogu što je tako! jer sam se samo tako i igrala...)isto
belch Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ne, osim kad sam dobila bruh pa morala da idem na operacijuda li ste nekada bili pokradeni?
Amelija Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 uf da, upali lopovi u stan, napravili nered i odneli <skoro> sveisto (+ alternativni dodatak: kako)
prima Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 pozajmila sam koleginici hemijsku olovku i nikad mi nije vratilaeno je jos uvek se sluzi njomisto
ordi Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) jednom mi u ani cetri pistolja neka balavurdija ukrala novcanik u kom mi bila licna karta i dva i po soma din.A jbg sama sam kriva kad sam ostavila torbu otvorenu na izvolte a tamo oni spojeni separei i on, balavurd jedan, prebacio jaknu, zavuko ruku i ceprka. to sam naravno shvatila tek posle malo kad je trebalo da platim.a i ta ana cetiri pistolja, ne znam dal jos uvek postoji, mene asocira na miru skoric.Ovo pisem s telefona, dizvinite ako ima slovnih gresaka, imam utisak da su mi prsti ko cevapi a male dirke.Pitanje:STA je najvrednije sto ste ikada nasli?edit: vidi, rukopis maltene savrsen Edited November 9, 2012 by orderka
slepa živana Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 armani naočare za sunce, nešto najružnije što sam videla u životuisto
Mil@n Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Štucnu Steve Glogovca na travi Marakane. Imate li sreću u igrama na sreću?
Recommended Posts