Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

imam naravno. boze svastakakav vam je dan bio danas?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

grozanbilo mi muka od nervoze kad sam ustala, a spavala svega nekih 2 sata..sad sam sat i po išla 6km, pokisla ko miškakav će vam dan biti sutra

buran. prvo kod lekara, pa kod frizera, pa u skolu na posao, pa na posao posao, pa na veceru posaosta je to slobodno vreme?

ono kad možeš da radiš šta god hoćeškoliko toga imate u poslednje vreme?

koliko god si dam velikodusnokoliko imate vremena u parama?

kad imam više novaca, imam malo vremena, a kad imam više vremena, imam malo novaca :(nije li to bezveze?

vrlo. zivot je kerda li nekad pozelite da promenite forumski nik?

padalo mi je napamet, ali ne znam da li da to učinim ili ipak bolje neda li da menjam?alternativno: ako bih menjala, da li da posle nekad vratim na stari?

mogla bi da probas da promenis ali da ostanes u okvirima starog, pa da bude nesto tipa Jambolijada niste srbin, sta biste voleli da budete?

englez.da li englezi luftiraju posteljinu preko prozora?

hm, ne znamali znam da Španci luftirajua da nisam Srpkinja bih volela da budem nemačko-špansko-norveško-tursko-finsko-češko-grčka mešavinada li sušite veš na terasi?i da li smatrate da je to društveno prihvatljivo?

ja nemam terasu :cry:drustveno je prihvatljivo kao oni sto suse u belvilu na terasi na susilicama pa spolja zgrade izgledaju sterilno a tek po koja baba je stavila saksije s muskatlama na sims.koje je najlepse beogradsko naselje?

sva su podjednako ruzna, kao decasta je ruznije - muskatla ili petunija?

pa nije nijedno ružno, ali nijedno nije biljka mog izboraimate li neke biljke po kući, i koje?

imam krastavac i papriku u friziderunemam vise nijednu, a imao sam jednog kaktusa, ali je on preminuo posle kratkotrajne bolesti zvane "nedostatak vode"da li ste zaljubljeni?