Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

imam naravno. boze svastakakav vam je dan bio danas?

Posted

grozanbilo mi muka od nervoze kad sam ustala, a spavala svega nekih 2 sata..sad sam sat i po išla 6km, pokisla ko miškakav će vam dan biti sutra

Posted

buran. prvo kod lekara, pa kod frizera, pa u skolu na posao, pa na posao posao, pa na veceru posaosta je to slobodno vreme?

Posted

ono kad možeš da radiš šta god hoćeškoliko toga imate u poslednje vreme?

Posted

koliko god si dam velikodusnokoliko imate vremena u parama?

Posted

kad imam više novaca, imam malo vremena, a kad imam više vremena, imam malo novaca :(nije li to bezveze?

Posted

vrlo. zivot je kerda li nekad pozelite da promenite forumski nik?

Posted

padalo mi je napamet, ali ne znam da li da to učinim ili ipak bolje neda li da menjam?alternativno: ako bih menjala, da li da posle nekad vratim na stari?

Posted

mogla bi da probas da promenis ali da ostanes u okvirima starog, pa da bude nesto tipa Jambolijada niste srbin, sta biste voleli da budete?

Posted

englez.da li englezi luftiraju posteljinu preko prozora?

Posted

hm, ne znamali znam da Španci luftirajua da nisam Srpkinja bih volela da budem nemačko-špansko-norveško-tursko-finsko-češko-grčka mešavinada li sušite veš na terasi?i da li smatrate da je to društveno prihvatljivo?

Posted

ja nemam terasu :cry:drustveno je prihvatljivo kao oni sto suse u belvilu na terasi na susilicama pa spolja zgrade izgledaju sterilno a tek po koja baba je stavila saksije s muskatlama na sims.koje je najlepse beogradsko naselje?

Posted

sva su podjednako ruzna, kao decasta je ruznije - muskatla ili petunija?

Posted

pa nije nijedno ružno, ali nijedno nije biljka mog izboraimate li neke biljke po kući, i koje?

Posted

imam krastavac i papriku u friziderunemam vise nijednu, a imao sam jednog kaktusa, ali je on preminuo posle kratkotrajne bolesti zvane "nedostatak vode"da li ste zaljubljeni?