Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne vredi, i dalje ima ukus pivaalkohol, kad je najranije prihvatljivo poceti (podne, poslepodne, predvecerje?)

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Oko 13hDa li vam izlazi groznica umesto temperatureПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

ne, nikad u životu nisam imala groznicukoliku ste najvišu temperaturu imali?

40,2 u petoj i dvadesetoj godini.Koja vam je omiljena rakijaПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

kajsijaa vama?

Divlja kruškaIstoПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Divlja kruškaIstoПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

uzoa omiljeno vino?

izvesni Cabernet Sauvignon iz Chilea, zaboravih kako se zove ali sam uslikala flašu telefonompravite li spisak za kupovinu, pakovanje za put i sl?

Edited by Amelija

Prvo ne drugo daTablet ili laptopПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Prvo ne drugo daTablet ili laptopПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

laptop u kuci, tablet u poljucizme ili duboke cipele?

uf tesko je reci. morao bih slike da vidim, a ovako nacelno i na slepo govoreci - cizmeimate li svog stilistu iil nekog slicnog modnog macka?

najn, slabo sam ti ja modernael imate svog frizera*?*setih se sad jednog nekadašnjeg kolege (Šveda) koji je imao svog frizera sa konceptom

imam dva frizera, kod jednog idem kad sam bas raspolozen i u inovativnom fazonu a kod drugog idem kad sam u tom nekom staticnom muduisto