Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Onaj koji se ovde oblači.Da li bolje biti kraljičin tobžija ili kraljičin furundžija?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

nemam pojma :huh:da li nekada preskočite par pitanja i odgovorite na poslednje koje vam se sviđa?

kraljičin furundžija.isto.

Sa vecinom komsija uglavnom na distanci, ja njemu mars u picku materinu, on meni mars u picku materinu.isto

trudim se da ne (na oba pitanja)dok se ne uhodam, čokolino ili čokolešnik?

Čokomoko. I čokolino. Al ponajpre frutolino od naranče.Šta bi pitali Peruna?

pitao bi ga prchi li nestoda li je vreme za novu igru - ne pitaj me, ne pitam te?

otvori topik pa da vidimoposle koliko vremena od povratka sa puta raspakujete kofer?

Nekad prodje i mesec dana, desilo mi se da naletim na zaboravljen kofer u nekom cosku i pitam se s kog li je to putovanjaSad ozbiljno, nedelju dana maxJel bolje kraca putovanja cesce ili duza redje?

duza redje. ne uzivam u samom putu, ako nije auto u pitanju. meni su Djejmsova putesestvija po nekim Gruzijama od po tri dana puko turisticko kolekcionarstvo. lupanje recki.dobra kopija ili los original¿

nijedno vala!vredi li original svaku paru?

kako kojijel bolje kupovati skuplje stvari ređe ili jeftinije stvari češće?

nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari -_-shermanovo.

Ja se vodim onom "Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino", meni je bolje da imam nekolicinu kvalitetnih stvari nego gomilu smecaKoza ili eko-koza?

ništa lažnoako ne može pravo iz bilo kojih razloga, onda ništabezalkoholno pivo, da ili ne?