Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Onaj koji se ovde oblači.Da li bolje biti kraljičin tobžija ili kraljičin furundžija?

Posted

nemam pojma :huh:da li nekada preskočite par pitanja i odgovorite na poslednje koje vam se sviđa?

Posted

Sa vecinom komsija uglavnom na distanci, ja njemu mars u picku materinu, on meni mars u picku materinu.isto

Posted

trudim se da ne (na oba pitanja)dok se ne uhodam, čokolino ili čokolešnik?

Posted

Čokomoko. I čokolino. Al ponajpre frutolino od naranče.Šta bi pitali Peruna?

Posted

pitao bi ga prchi li nestoda li je vreme za novu igru - ne pitaj me, ne pitam te?

Posted

otvori topik pa da vidimoposle koliko vremena od povratka sa puta raspakujete kofer?

Posted

Nekad prodje i mesec dana, desilo mi se da naletim na zaboravljen kofer u nekom cosku i pitam se s kog li je to putovanjaSad ozbiljno, nedelju dana maxJel bolje kraca putovanja cesce ili duza redje?

Posted

duza redje. ne uzivam u samom putu, ako nije auto u pitanju. meni su Djejmsova putesestvija po nekim Gruzijama od po tri dana puko turisticko kolekcionarstvo. lupanje recki.dobra kopija ili los original¿

Posted

kako kojijel bolje kupovati skuplje stvari ređe ili jeftinije stvari češće?

Posted

nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari -_-shermanovo.

Posted

Ja se vodim onom "Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino", meni je bolje da imam nekolicinu kvalitetnih stvari nego gomilu smecaKoza ili eko-koza?

Posted

ništa lažnoako ne može pravo iz bilo kojih razloga, onda ništabezalkoholno pivo, da ili ne?