October 17, 201212 yr Onaj koji se ovde oblači.Da li bolje biti kraljičin tobžija ili kraljičin furundžija?
October 21, 201212 yr nemam pojma :huh:da li nekada preskočite par pitanja i odgovorite na poslednje koje vam se sviđa?
October 21, 201212 yr Sa vecinom komsija uglavnom na distanci, ja njemu mars u picku materinu, on meni mars u picku materinu.isto
October 29, 201212 yr pitao bi ga prchi li nestoda li je vreme za novu igru - ne pitaj me, ne pitam te?
October 30, 201212 yr otvori topik pa da vidimoposle koliko vremena od povratka sa puta raspakujete kofer?
October 30, 201212 yr Nekad prodje i mesec dana, desilo mi se da naletim na zaboravljen kofer u nekom cosku i pitam se s kog li je to putovanjaSad ozbiljno, nedelju dana maxJel bolje kraca putovanja cesce ili duza redje?
October 30, 201212 yr duza redje. ne uzivam u samom putu, ako nije auto u pitanju. meni su Djejmsova putesestvija po nekim Gruzijama od po tri dana puko turisticko kolekcionarstvo. lupanje recki.dobra kopija ili los original¿
October 31, 201212 yr Ja se vodim onom "Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino", meni je bolje da imam nekolicinu kvalitetnih stvari nego gomilu smecaKoza ili eko-koza?
October 31, 201212 yr ništa lažnoako ne može pravo iz bilo kojih razloga, onda ništabezalkoholno pivo, da ili ne?