Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

na svakih par godina, sa šestomesečnom pauzom za putovanje između.isto

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

na pet do sedam godina. meni je to stres na kvadrat.sta valja imati na gajbi osim bilijara za kvalitetno gubljenje vremena¿

alkohol.isto.

vremena, ne pameti. hm.Orderka vss Cmrlj

muzika vss zujanje insekta?-> muzikašpanski vss italijanski?

español, por supuestokoliko vam je daleko posao od kuće?

16 km.a kuca od posla?

10kmkoliko vam je bilo najudaljenije škola/poso/faks od kuće?

Odavde pa cak do Kumodraza (sad je, Bobu hvala, u susednom bloku)a kuca od skole/posla/faksa?

radim od kuće ^_^kad moram da putujem, onda ne više od 7 kmjel ste u prijateljskim odnosima sa komšijama?

uf...sada da :)ali u prošlosti, ne pitaj...da li je bolje imati komšije koji prave buku i tako to, ili imati komšije koji se stalno žale na tebe i tvrde da ti praviš buku i tako to?

najbolje je imati kućne duhove za komšije.muči li vas nesanica poslednja dva dana i čudan osećaj o vremenu?

Sinoć da, pošto sam zalegao u 06am iz objektivnih razloga. Inače uglavnom zakuntam rutinski, uz Simpsone. Jedini čudan osećaj koji imam o vremenu je o brzini njegovog toka. :(Koji forum najviše posećuješ ne računajući ovaj?

samo ovajisto. +da li više volite skroz donji sloj pogačice ili skroz gornji sloj pogačice?

Gornji solo, donji sa jogurtom.Šta je tačno kraljičin artiljerac?