Amelija Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ispušitida li biste pristali na varijantu "800 evra"*? (miloglede stop :P)i na koju tačno podvarijantu?*ko nije upućen, milogled je svojevremeno rekao da bi bio srećan kad bi svakog meseca imao zagarantovanih 800 evra a da ne mora ništa da radii ja sam se složila, ali da mogu da radim ono što ja hoću i koliko ja hoću
sherman Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ne zelim da radim, zelim da nadjem zenu koja ce da me sponzorisepoligamija ili monogamija?
Milogled Bluff Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Mizoginija.Mizantropija, entropija ili atrofija?
nera Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Nikako hulahopke. Dokolenice, natkolenice i samodrzece, od pamuka i vune ^_^Corbast pasulj sa kobasicom ili suvim rebrima?
nera Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 uf, ja ne mogu da biram tu, corbast sa sopskom ili prebranac (klot) sa kupus ili cvekla salatom... kod mene je nereseno :happy:isto pitanje
Leia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Corbast! Volim taj corba koncept i inaceVocna salata ili svinjska kolenica?
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Sta tu ima da se pita?Sto godina kao milijunas ili tjedan dana u bijedi?
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Gibanica uvek treba da se ima tu.Gibanica iliti burek?
Leia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Obe zivotinje su vrlo elegantne, piva ne konzumiramCrno, belo ili roze?
Amelija Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pivo? roze nikakovozom 6 sati ili avionom+vozom 4 sata?
Recommended Posts