Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Na prvom ili drugom mjestu.Koliko vam sna treba dnevno?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

8-9h :blush:a vama?

7isto, ili neko od prethodnih

7 minimum, 8 optimum.Bilo sta.

da.isto

Ne.Razlicito.

Svi ste ludi, da.Ko je najluđi na forumu?

sherman.isto.

Ima vise ozbiljnih kandidata za tu laskavu titulu.Isto

Edited by Milogled Bluff

Prejaka konkurencija. A ima smesno ludih i stvarno ludih, definisite... Zasto imati decu? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

zato što je to normalno :Pobjektivno ili subjektivno?

Definisi.Definicija ili masa? Rakija ili pivo?

definicija (to zvuči matematički, a više volem matematiku nego fiziku (masa))prvo pivo pa onda rakijada li je rakija dobra ili loša?

definicija (to zvuči matematički, a više volem matematiku nego fiziku (masa))prvo pivo pa onda rakija
Kontradiktorna si. Opste je poznato da je pivo namenjeno za masu, a rakija za definiciju.

a pa ne, prvo mora postojati neka masa pa se onda ona izdefinišegde ste na skali ogovaranja od 1 do 10? (1 = uopšte me ne zanima, 10 = živim za dobar trač)