Mil@n Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Pre neki dan. Zadovoljan sam napredkom, pogotovu od kada su mi našpanovane žice.Da li nekada pomirišete tek skinute čarape, pre nego što ih bacite u korpu za prljav veš?
Milogled Bluff Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Uvek.Da li nekada ne pomirišete tek skinute čarape, pre nego što ih bacite u korpu za prljav veš?
slepa živana Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 dođavola više s tom korpom za vešda li u sobi za pakovanje poklona imate parket ili laminat?
nera Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 pobogu, parket se podrazumeva... pakovati poklone stojeci na laminatu oduzima svu draz i posebnost cinaDa li biste putovali u svemir turisticki?
Milogled Bluff Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Naravno, pod uslovom da mi neko drugi plati.Jel OK biti muska sponzorusa?
nera Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Naravno da jesteDa li muska sponzorusa mora da obavlja i kucanske poslove ili samo da pruza seksualne usluge?
pt 2.0 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 neam pojma, je l muška sponzoruša isto što i žigolo ili ekstendid edišn? ako je isto, žigolo ne radi ništa, samo masira babe i uživa na tenisu i po jahtama itede. tako na filmu.dakle, je li muška sponzoruša i žigolo jedno te isto?
Leia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Pa zigolo mi nekako dodje vise kao geisha, starovremenski romanticno, a muska sponsorusa kao neki mesnati glupan bez para.Ja to onako po osecaju, nije da sam sad bas ekspertDakle, isto
slepa živana Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ja mislim da je žigolo profesionalac a sponzorušan da je to kao crta ličnostiisto
pt 2.0 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (zvučite ko deca iz olovka piše srcem. ozbiljnosti, molim, inače nikad nećemo saznati)isto
Amelija Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 žigolo je valjda vrlo mlad i bude sa matorim babama, a sponzoraš može biti bilo kakav sa bilo kima zajedničko im je što to rade zbog novacagde su vama novci na skali važnosti od 1 do 10?
belch Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ako je 1 najvažnije, onda su negde na šestom ili sedmom mestugde vam je hrana na istoj skali?
nera Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) 2..... zato i necu postati milijunasicaedit: 2 ako je jedan najnize na skali Da li vas 'lozi' novac kao takav, proces dolazenja/zaradjivanja do njega, ili iskljucivo trosenje? Edited October 1, 2012 by nera
Amelija Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 iako mi nisu visoko na skali, uvek je prijatno videti evriće na računu :cool:a hrana, hm, 1? 2?aj 2, nisam baš toliki žderonjaa gde vam je spavanje na toj skali?
Recommended Posts