Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Pre neki dan. Zadovoljan sam napredkom, pogotovu od kada su mi našpanovane žice.Da li nekada pomirišete tek skinute čarape, pre nego što ih bacite u korpu za prljav veš?

Posted

Uvek.Da li nekada ne pomirišete tek skinute čarape, pre nego što ih bacite u korpu za prljav veš?

Posted

dođavola više s tom korpom za vešda li u sobi za pakovanje poklona imate parket ili laminat?

Posted

pobogu, parket se podrazumeva... pakovati poklone stojeci na laminatu oduzima svu draz i posebnost cinaDa li biste putovali u svemir turisticki?

Posted

Naravno, pod uslovom da mi neko drugi plati.Jel OK biti muska sponzorusa?

Posted

Naravno da jesteDa li muska sponzorusa mora da obavlja i kucanske poslove ili samo da pruza seksualne usluge?

Posted

neam pojma, je l muška sponzoruša isto što i žigolo ili ekstendid edišn? ako je isto, žigolo ne radi ništa, samo masira babe i uživa na tenisu i po jahtama itede. tako na filmu.dakle, je li muška sponzoruša i žigolo jedno te isto?

Posted

Pa zigolo mi nekako dodje vise kao geisha, starovremenski romanticno, a muska sponsorusa kao neki mesnati glupan bez para.Ja to onako po osecaju, nije da sam sad bas ekspertDakle, isto

Posted

ja mislim :lolol: da je žigolo profesionalac a sponzorušan da je to kao crta ličnostiisto

Posted

(zvučite ko deca iz olovka piše srcem. ozbiljnosti, molim, inače nikad nećemo saznati)isto

Posted

žigolo je valjda vrlo mlad i bude sa matorim babama, a sponzoraš može biti bilo kakav sa bilo kima zajedničko im je što to rade zbog novacagde su vama novci na skali važnosti od 1 do 10?

Posted

ako je 1 najvažnije, onda su negde na šestom ili sedmom mestugde vam je hrana na istoj skali?

Posted (edited)

2..... zato i necu postati milijunasicaedit: 2 ako je jedan najnize na skali Da li vas 'lozi' novac kao takav, proces dolazenja/zaradjivanja do njega, ili iskljucivo trosenje?

Edited by nera
Posted

iako mi nisu visoko na skali, uvek je prijatno videti evriće na računu :cool:a hrana, hm, 1? 2?aj 2, nisam baš toliki žderonjaa gde vam je spavanje na toj skali?