Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

samo sopstveno krznoisto

• Replies 14.7k
  • Views 545.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

sedefasti lak za nokte i pljugaisto

sandalice s platformom i dobro natapirana kosaisto

a: isto.q: isto.

spf 50zašto ljudi na autobuskim stanicama dok čekaju bus obavezno gledaju u smeru odakle će bus naići?

a. iz istog razlog iz kog vade novcanik kad je na redu osoba ispred njih.q. zasto ljudi gledaju gde hodaju?

evo ja ne gledam.u busu/avionu/vozu obracate paznju na ljude oko sebe, ili gledate kroz prozor/u patos/u nista?(izabrati od ponudjenog, citanje i slusanje muzike not included)

prozor (osim ako nije host u blizini)da li yogurt pijete iz solje ili case?alternativno, ako ste u inostranstvu: je l' vam nedostaje tecni jogurt? ima li ga?

Edited by kingmaker

:so na ranu: :cry: vocni jogurt shaken not stirred ili kravica plus on the rocks?

kravica plus on the rocks [danas sam dobila casu sa kravicom na poklon uz kravica jogurt]. mada volim i granice/mlekara mladenovac. zakon.gloria ili story?

a: gloria zvuci bolje.q: ritam ili dzuboks? (vise(-)generacijsko pitanje)

dzuboksdal ste veca faca na forumu ili u rl?alt: mistrija ili spahtla?

ja cu na ovo alt: jedno bez drugog ne ide :wub:Q: tonijevo

Q: tonijevo
a: ma briga me za nicol, neka se snalazi samaq: kako se mjeri veličina face?

Razinom duhovitosti na svoj račun.kbp: forumska faca vs. rl dripac?