Aleksija Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 sandalice s platformom i dobro natapirana kosaisto
ordi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 spf 50zašto ljudi na autobuskim stanicama dok čekaju bus obavezno gledaju u smeru odakle će bus naići?
betty Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a. iz istog razlog iz kog vade novcanik kad je na redu osoba ispred njih.q. zasto ljudi gledaju gde hodaju?
Leia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 evo ja ne gledam.u busu/avionu/vozu obracate paznju na ljude oko sebe, ili gledate kroz prozor/u patos/u nista?(izabrati od ponudjenog, citanje i slusanje muzike not included)
kgmr Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 (edited) prozor (osim ako nije host u blizini)da li yogurt pijete iz solje ili case?alternativno, ako ste u inostranstvu: je l' vam nedostaje tecni jogurt? ima li ga? Edited December 4, 2007 by kingmaker
Leia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :so na ranu: vocni jogurt shaken not stirred ili kravica plus on the rocks?
kgmr Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 kravica plus on the rocks [danas sam dobila casu sa kravicom na poklon uz kravica jogurt]. mada volim i granice/mlekara mladenovac. zakon.gloria ili story?
kurdi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a: gloria zvuci bolje.q: ritam ili dzuboks? (vise(-)generacijsko pitanje)
ToniAdams Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dzuboksdal ste veca faca na forumu ili u rl?alt: mistrija ili spahtla?
Mancunian Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja cu na ovo alt: jedno bez drugog ne ide :wub:Q: tonijevo
Nicol Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Q: tonijevoa: ma briga me za nicol, neka se snalazi samaq: kako se mjeri veličina face?
dig_chohano Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Razinom duhovitosti na svoj račun.kbp: forumska faca vs. rl dripac?
Recommended Posts