prima Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 (edited) ne znam za najduze ostajanje ali poslednji put kad sam izasla kafanska zurka je zaista pocela oko 6:45 AM. bukvalno je jedna ekipa otisla a druga tek stigla iz kreveta.spavanje u kafani +2 ali ne od odvaljivanja nego umora pravog (od prethodnog rada) :Dna stolu, pravo.pitanje: ko vam je najdrazi kafanski lik? Edited September 14, 2012 by prima
prima Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 barmeni!jel imate neki komad obuce/odece muski tj zenski ako ste musko? i koji.
kgmr Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ih, cak je i poneka haljina koju imam muska. ali izdvajam 4-5 pari dugih muskih gaca (ovo je fotka sa limundoa), :wub:isto
Leia Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Mislim da nemam nista :(A jel obavljate tipicne muske poslove po kuci (popravke elektro uredjaja, pomeranje plakara itd), ili zenske ako ste musko?
slepa živana Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 uglavnom visinske poslove koji su muški jer su raspoložive žene preniske da ih obave. a ja eto umem da letim... dobro, ne baš da letim, ali umem da se održavam u vazduhu.isto
Serpentina Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 i ženski jeda li spavaš u odeći za posao?
kgmr Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 samo ako sam u kancelariji u radno vreme(iju, miloglede)je l' volite da pratite svadje na ulici (npr. sedite na terasi i slusate)?
jolanda.kirschner Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nemam emocije prema maloj deci, pa ni prema tebi.Isto.
Recommended Posts