Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

301996? :unsure: secam se kad smo bili klinci neko je pustio buvu da ima kucni br telefona extra nene. ti prank calls su bili hajlajt nekoliko uzastopnih sedeljki/rodjendana u uzrastu od 10 god.

isto

Edited by lostfanforever

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Consecutive SecondsKada ste se poslednji put ukakili u gaće?

2002.zasto plavusa kad kenja ostanu dve gomilice?

Zaboravi da skine tangu?Jel zene kenjaju ili kake?

zavisi da li pričamo o ustima ili dupetu.da li je moguć otklon od fekalnih tema, i ako jeste, u koju stranu?

u wc šolju, pravo na dole. u drugim smerovima ne valja.koliko krstova možete videti sa vaših prozora?

o: hvala bogu ni jedan.p: jeste bili u lapovu i kako je to?

nešta voliš živo da držiš?

p: jeste bili u lapovu i kako je to?
nisam u lapovu ali jesam u batočini, i bilo mi je lepokada ste poslednji put zaspali na javnom mestu? (i kom)

na trajektu vis splitisto

Jel kafana javno mesto? (ako jeste, onda je ovo ujedno odgovor)Dokacte najduze ostali u kafani?

Edited by Milogled Bluff

dok me nisu izbaciliisto + opet ono moje sa zaspivanjem :P na javnom mestu

Ja negde do 1 popodne (od nekih 11 uvece)Isto

1. ostala sam pola života u kafani2. pre pet godina na stepeništu u nekoj zgadiisto

desilo se nekoliko puta da sam ostao duže od 32sataisto

Edited by maheem