Amelija Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) hm, nekada davno smo običavali jedan drug i ja da pravimo naučne eksperimente, i da ih uredno i popijemo :lol:tipa rakija1 + rakija2 + malo vina + votkaa tu su naravno i koktelinpr muž mi nikada neće oprostiti tzv "providni koktel" od pre par godina, naime:beli rum, džin, votka, bela tekila i soda/tonik/sprajtkrenuli da pravimo, zbućkali alkohol, on traži po špajzu i kaže "ajaoj pa nemamo ništa bezalkoholno!" ja kažem "pa šta?!" i popijemisto Edited August 31, 2012 by Amelija
sherman Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 pa pio sam jednom pre par godina neke koktele i od tad nikad. nije to za menesta je bolje petak popodne ili subota?
Amelija Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 petak popodne jer tada tek počinje vikendšta je bolje, juni ili avgust?
Frau Gabrijela Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 noć. ako mogu da biram- letnja.ako ste od onih kojima se dešava da otkucaju post/izatkaju čaršaf na forumu, a onda odluče da ga ipak ne daju forumstvu na uvid, recite šta je najčešće uzrok tome.
betty Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 mogucnost da neko odgovori, pa da opet moram da kucam nesto. (inace, manjak vremena pre svega, ali nekad i stres koji potice od nekih rasprava)da li je hamlet strasan?
morgana Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 talenat je virslaklint istvud je republikanac, barbra strejsend demokrata.za koga navijate, republikance ili demokrate?
sherman Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 iskreno, vrlo mi se jebe i za jedne i za druge. a Istvuda, leonea i moriconea volim ko bracu rodjenu. pogotovu ovog trecegisto
pt 2.0 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 o jebote, taman se ponadala da nije isto. a uvek je isto. ne volim barbru strejsend, uglavnom zbog predugih noktiju. a istvud mi je spicast, mada simpa. i sta sad?p. sta sad?
Amelija Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ja ću sad da jedem tortu, a za vas ne znamnarandžaste, ljubičaste ili tirkizne pantalone?
Hamlet Strašni Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Uh. Narandzaste. Mada.nisam siguran da bi mi lepo stajaleNajsmesnija tv serija ikada.Ali na bhs jezicimaбај народни тапаталк 2
Amelija Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 top lista nadrealistanajgluplja serija ikada? (na bilo kom jeziku)
belch Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 verovatno neka na mtv kanalucitanje papirnih ili elektronskih knjiga? (na kindlu ili nečem sličnom, ne na laptopu ili desktopu)
Recommended Posts