Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

hm, nekada davno smo običavali jedan drug i ja da pravimo naučne eksperimente, i da ih uredno i popijemo :lol:tipa rakija1 + rakija2 + malo vina + votkaa tu su naravno i koktelinpr muž mi nikada neće oprostiti tzv "providni koktel" od pre par godina, naime:beli rum, džin, votka, bela tekila i soda/tonik/sprajtkrenuli da pravimo, zbućkali alkohol, on traži po špajzu i kaže "ajaoj pa nemamo ništa bezalkoholno!" ja kažem "pa šta?!" i popijemisto

Edited by Amelija

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

pa pio sam jednom pre par godina neke koktele i od tad nikad. nije to za menesta je bolje petak popodne ili subota?

petak popodne jer tada tek počinje vikendšta je bolje, juni ili avgust?

avgust definitivnonoc ili dan?

noć. ako mogu da biram- letnja.ako ste od onih kojima se dešava da otkucaju post/izatkaju čaršaf na forumu, a onda odluče da ga ipak ne daju forumstvu na uvid, recite šta je najčešće uzrok tome.

mogucnost da neko odgovori, pa da opet moram da kucam nesto. (inace, manjak vremena pre svega, ali nekad i stres koji potice od nekih rasprava)da li je hamlet strasan?

dabomeda li je zivana slepa?

slepa i obesenada li je talenat pasteta?

talenat je virslaklint istvud je republikanac, barbra strejsend demokrata.za koga navijate, republikance ili demokrate?

iskreno, vrlo mi se jebe i za jedne i za druge. a Istvuda, leonea i moriconea volim ko bracu rodjenu. pogotovu ovog trecegisto

o jebote, taman se ponadala da nije isto. a uvek je isto. ne volim barbru strejsend, uglavnom zbog predugih noktiju. a istvud mi je spicast, mada simpa. i sta sad?p. sta sad?

ja ću sad da jedem tortu, a za vas ne znamnarandžaste, ljubičaste ili tirkizne pantalone?

Uh. Narandzaste. Mada.nisam siguran da bi mi lepo stajaleNajsmesnija tv serija ikada.Ali na bhs jezicimaбај народни тапаталк 2

top lista nadrealistanajgluplja serija ikada? (na bilo kom jeziku)

verovatno neka na mtv kanalucitanje papirnih ili elektronskih knjiga? (na kindlu ili nečem sličnom, ne na laptopu ili desktopu)