Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

ladno me diskriminišeš i ukidaš mi dnevnu radost odgovaranja na ovom sjajnom topiku. e pa nećemo tako dino.(ko više voli ladno pivo taj nikad u blizini nije imao i neće imati vruću ženu. kosmička pravda meets elementarna logika).isto -_-

Edited by PointTaken
Posted

i tako nijedan decak vise nece da se igra s nama :(isto.

Posted

vruca zena sa znojavim sisamadalje...

Posted

Mlako pivo ili hladna zena? Aj sad da vas vidim.

Posted

ja bih u tim pitanjima ili uvek zamenila sa ista ce mi pivo bez zene npr.pa nek vruce pivo ohladiod cega ste odustali?

Posted

od <pokušavanja> upisivanja muzičke akademijeisto

Posted

od minhena :Dal dajte mi one ladne žene i mlako pivo, čim probam mlako pivo.mlako pivo il mlaka ishlapela koka-kola - šta je gadnije?

Posted
mlako pivo il mlaka ishlapela koka - šta je gadnije?
Meni ovo drugo, a Zlomu Glomu, dakako, ono prvo.Isto.
Posted (edited)

I'm with zligli ondak.isto.edit: jebi se, miloblafe, tek sad vidim da si lazno kvotovo <_<

Edited by orderka
Posted

izlapela koka kola uopšte nije loša, nemate pojma, a ni ne mora biti previše hladnaa mlako pivo je bljaksiužasno ladan sladoled ili malko istopljen?

Posted

koji se zamrzne ponovo cim ga malo ostavimhleb ili voda ili vazduh ili zemlja?

Posted

Morska za.plivanje obicna za pice.Dve kugle u slatkom kornetu ili cetiri u posudici za sladoledбај народни тапаталк 2

Posted

urgh, ovo je skoro kao "dinja ili lubenica" <_<hm... aj 3 u slatkom kornetu (to onaj "veliki" krckavi, el tako?)da li ste nekad pojeli 8 kugli sladoleda u porciji?

Posted

Ne :-(Koliko ste razlicitih alkoholnoh pica.popili najvise istovremeno iz iste case. I koja su?бај народни тапаталк 2