August 30, 201212 yr ladno me diskriminišeš i ukidaš mi dnevnu radost odgovaranja na ovom sjajnom topiku. e pa nećemo tako dino.(ko više voli ladno pivo taj nikad u blizini nije imao i neće imati vruću ženu. kosmička pravda meets elementarna logika).isto -_- Edited August 30, 201212 yr by PointTaken
August 30, 201212 yr ja bih u tim pitanjima ili uvek zamenila sa ista ce mi pivo bez zene npr.pa nek vruce pivo ohladiod cega ste odustali?
August 30, 201212 yr od minhena :Dal dajte mi one ladne žene i mlako pivo, čim probam mlako pivo.mlako pivo il mlaka ishlapela koka-kola - šta je gadnije?
August 31, 201212 yr mlako pivo il mlaka ishlapela koka - šta je gadnije?Meni ovo drugo, a Zlomu Glomu, dakako, ono prvo.Isto.
August 31, 201212 yr I'm with zligli ondak.isto.edit: jebi se, miloblafe, tek sad vidim da si lazno kvotovo <_< Edited August 31, 201212 yr by orderka
August 31, 201212 yr izlapela koka kola uopšte nije loša, nemate pojma, a ni ne mora biti previše hladnaa mlako pivo je bljaksiužasno ladan sladoled ili malko istopljen?
August 31, 201212 yr Morska za.plivanje obicna za pice.Dve kugle u slatkom kornetu ili cetiri u posudici za sladoledбај народни тапаталк 2
August 31, 201212 yr urgh, ovo je skoro kao "dinja ili lubenica" <_<hm... aj 3 u slatkom kornetu (to onaj "veliki" krckavi, el tako?)da li ste nekad pojeli 8 kugli sladoleda u porciji?
August 31, 201212 yr Ne :-(Koliko ste razlicitih alkoholnoh pica.popili najvise istovremeno iz iste case. I koja su?бај народни тапаталк 2