Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ladno me diskriminišeš i ukidaš mi dnevnu radost odgovaranja na ovom sjajnom topiku. e pa nećemo tako dino.(ko više voli ladno pivo taj nikad u blizini nije imao i neće imati vruću ženu. kosmička pravda meets elementarna logika).isto -_-

Edited by PointTaken

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

i tako nijedan decak vise nece da se igra s nama :(isto.

vruca zena sa znojavim sisamadalje...

Mlako pivo ili hladna zena? Aj sad da vas vidim.

ja bih u tim pitanjima ili uvek zamenila sa ista ce mi pivo bez zene npr.pa nek vruce pivo ohladiod cega ste odustali?

od <pokušavanja> upisivanja muzičke akademijeisto

od minhena :Dal dajte mi one ladne žene i mlako pivo, čim probam mlako pivo.mlako pivo il mlaka ishlapela koka-kola - šta je gadnije?

mlako pivo il mlaka ishlapela koka - šta je gadnije?
Meni ovo drugo, a Zlomu Glomu, dakako, ono prvo.Isto.

I'm with zligli ondak.isto.edit: jebi se, miloblafe, tek sad vidim da si lazno kvotovo <_<

Edited by orderka

izlapela koka kola uopšte nije loša, nemate pojma, a ni ne mora biti previše hladnaa mlako pivo je bljaksiužasno ladan sladoled ili malko istopljen?

koji se zamrzne ponovo cim ga malo ostavimhleb ili voda ili vazduh ili zemlja?

vodamorska ili obična?

Morska za.plivanje obicna za pice.Dve kugle u slatkom kornetu ili cetiri u posudici za sladoledбај народни тапаталк 2

urgh, ovo je skoro kao "dinja ili lubenica" <_<hm... aj 3 u slatkom kornetu (to onaj "veliki" krckavi, el tako?)da li ste nekad pojeli 8 kugli sladoleda u porciji?

Ne :-(Koliko ste razlicitih alkoholnoh pica.popili najvise istovremeno iz iste case. I koja su?бај народни тапаталк 2