August 26, 201212 yr uf, prva... deda mraz? letenje? srećni brakovi? da je život zanimljiv ko u knjigama i da dobro uvek pobeđuje zlo - te su me najduže držale...isto
August 26, 201212 yr da će vremenom deca iz mog odeljenja prestati da slušaju narodnjake i početi da slušaju nirvanu, ko jaisto
August 26, 201212 yr sem onog gore, šokantno saznanje da je baja patak zapravo uncle scroodge. to mi je rascepilo ličnost.isto
August 28, 201212 yr da menstruacija krace traje ako se napnem da istekne sve odjedared :unsure:isto.
August 28, 201212 yr da postoji kalimero, i to ne samo crni nego vise njih, u raznim bojama. i onda sam maltretirala sve oko sebe da mi ih nekako nabave, i silno se nervirala kad su posle nekog vremena krenuli da me rutinski otkantavaju.isto
August 29, 201212 yr da labudovi ne mogu da letešta vam je teže, da uradite nešto ili da odlučite da uradite nešto?
August 30, 201212 yr niko ne sme da me laze :mad:e a sad, (inspirisana snarcovim profilom) za decake samo: ladno pivo vs vruca zena? :P