Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

uf, prva... deda mraz? letenje? srećni brakovi? da je život zanimljiv ko u knjigama i da dobro uvek pobeđuje zlo - te su me najduže držale...isto

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

da se vulkan kaže vulkan a ne bulkanisto

da će vremenom deca iz mog odeljenja prestati da slušaju narodnjake i početi da slušaju nirvanu, ko jaisto

sem onog gore, šokantno saznanje da je baja patak zapravo uncle scroodge. to mi je rascepilo ličnost.isto

prvo sam mislila da je mačak Džeri a miš Tomnajveća zabluda nakon detinjstva?

da ulogu profesora u sabirnom centru igra slavko simićisto

da dečaci ne mogu da piške sedećiisto

Da su Bee Gees žene.Isto.

da menstruacija krace traje ako se napnem da istekne sve odjedared :unsure:isto.

da postoji kalimero, i to ne samo crni nego vise njih, u raznim bojama. i onda sam maltretirala sve oko sebe da mi ih nekako nabave, i silno se nervirala kad su posle nekog vremena krenuli da me rutinski otkantavaju.isto

da znam da kuvam trajno i temeljno su me razuvjeriliisto

da labudovi ne mogu da letešta vam je teže, da uradite nešto ili da odlučite da uradite nešto?

da uradim nesto.jel vise volite da vas pitaju ili da budete pitani? :s_w:

da me pitaju, naravno :Pje l više volite da vas lažu u lice ili u inboks?

niko ne sme da me laze :mad:e a sad, (inspirisana snarcovim profilom) za decake samo: ladno pivo vs vruca zena? :P