Amelija Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 šta bih volela ili šta jeste?jeste sasvim obična priča uz par epizoda* sa pevanjem, pucanjem, plakanjem ;)ali i najbolje je tako, rekla bihisto*u toku jedne od tih par epizoda jedan drug mi je rekao da mi život liči na meksičku seriju a posle kad se to završilo počela je jedna dosta usporena faza obične priče pa je komentarisao kako je sada postao evropski intelektualni film u kome se još uvek čeka da počne radnja
sherman Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 hm ne postoji obicna zivotna prica, svaki zivot je za sebe jedinstvena prica. i to rekao bih, vrlo burna i zanimljivadosta filozofiranja.da li biste vise voleli da ste vampir ili jednorog?
prima Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) raspirpapir ili dzasmir? Edited August 25, 2012 by prima
ordi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 teras me da guglamaj neka bude dule mada i dalje pojma ne znam o cem govoris :mellow:bmw vs lancia.
pt 2.0 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 ko je bmw?vazno pitanje, koncentracija neophodna: vino ili pivo?
slepa živana Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 axaxax a pivo miriše, naročito ono u plastičnoj flašurinip: prva zabluda iz detinstva?
Hippie Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 axaxax a pivo miriše, naročito ono u plastičnoj flašurini+1.... chu vino dismr :isuse:zabluda; da mogu da letim kao meri popins ako otvorim kisobran i skocim.. s poljskog klozetaisto
Lancia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 da ce mi se devojcica nasmesiti ako je uvatim za dupe, kao moja mama tati.isto.
slepa živana Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 da u sladoled treba da se duva da bi se lakše izjeoisto
Recommended Posts