Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

diskoloracija?isto

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

pa to je bar jasno, sta vam je svima? relacija koju osoba mora prec da stigne do diska -_-isto.

veza osobe i diskoa?dalje..

disco pigs :) ne znam ko je koliko u korelaciji sa svojim nikom il diskomje l jače deluje čulo mirisa il čulo vida?

ne razumem, ali bih pre sacuvala vidsta je iritantnije, pop ili knjiska referenca?

knjiska referenca, pogotovu ako je referenca na poglavlje, ne na celu knjigu (sto mom Zoteru pravi problem... il ja nesto pogresno radim)sta vise smara, to sto sa Google Books ne moze da se copy/paste ili to sto vole da izbace stranice sa referencama?

..ovo prvone volim e-books , pa bob čuda da stvarakako do posla?

otkud znamšta radiš osim što si na ppp?

sanjarim o damji :lol:isto.

pravim radionicu za naucnike. +1

igram loreisto

cekam.isto

kupujem The Bucket List kod rapidajeste li nekad probali hranu sa bajramske sofre?

kako ne, svakodnevno se razbijam od istekoji konkretni has nam nudi ta bajramska sofra?

..neam pojma, čuh juče za to pa me zainteresovalozna neko?