August 19, 201212 yr i jedno i drugo, to je najboljiji seksparalelni univerzum ili putovanje kroz vreme? (pretpostavka da jedno nije drugo) Edited August 19, 201212 yr by Quince
August 19, 201212 yr putovanje kroz vremeparalelni univerzum mi ogadili u frinđuda li je vasa u pravu kada kaže da je lično iskustvo smetnja objektivnosti?
August 19, 201212 yr moze da bude, zavisi od toga kako definises iskustvo i sta posmatras. I nije to vasa izmislio <_<da li je objektivnost smetnja licnom iskustvu?
August 19, 201212 yr ako se dobro secam, bilo je to krajem 90ih kada su krenulo ono telefonsko upoznavanje. Nesto kao pozoves 011222333 i onda te tamo spoje sa nekom random osobom. Mislim da je da doskocica bila na TV reklami za ovo... ja je otad pamtim, mozda bilo i ranije.sta je grdje od ova dva izraza, smuvati ili spandjati?
August 19, 201212 yr nisu mi grdni nijedan mada mi je spandjavanje nekako primamljivije. koji je tupaviji: poci ili uzeti se?
August 19, 201212 yr ..nisu mi tupavi koliko izrazi tipa ''zabavljaju se'' ili ''zanimaju se'' - jesuda li koristite 'gadno' kao sinonim za 'ružno' ?
August 19, 201212 yr aha. i grdno.navedite primer osobe sa foruma koja je skroz u diskorelaciji sa svojim nikom