Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

ja bih da me mumificirajuisto

Posted

ma neću kremiranje nego luftiranje. sva bitna pitanja iskulirate.dakle, luftiranje uvek i zimi i leti i na proleće i u jesen.neko bivše isto

Posted

ja bas hocu kremiranje (kada kucne cas). iako sam relativno poznata po svom dubokom snu, ne bih da me neki neupuceni greskom sa'ranevredi li pocinjati radni dan u pozno posle podne? ja mislim da ipak vredi

Posted

o: čovek treba stalno da radi i da se usavršava, po mogučstvu i dok spava. ili da nikad ništa ne radi. i to je hvale vredno i za poštovanja.i treba luftirati, i to je dobro.p: s kojom istorijskom ličnošću biste izabrali da idete na more?

Posted

Sa Drazom. Na hrvatsko more, tenkom.Isto

Posted

kolko me nervira ovaj milogled :fantom:o: sa kamijemp: isto

Posted
kolko me nervira ovaj milogled
Nimalo, naprotiv.Isto
Posted (edited)

ne nervira me milogled.s kojim od one trojice iz top gira biste se najradije provozali?

Edited by orderka
Posted

sa onim visokim ruznim englezomkoga biste od njih trojice zgazili autom?

Posted

pa svu trojicu, al raznim tipovima automobila, pa uporedjivala gazenja. salim se, volim top gear, skoro da mi zao sto ne gledam teve zbog te emisije...top 3 emisije na teveu?

Posted

top gear, sat i air crash investigation.isto.

Posted

pa gde baš na ovo da naletim, nemam TVa i kada ga imam, ne gledam "emisije" (samo filmove i serije)aj isto da ne budem žurkolomac

Posted

nemam emisija, ne mogu da zapamtim vreme, gledam travel, cocina i bilo koji o zverima + filmovi i sport.tvoja biografija bi bila duhovito, tesko ili kakvo vec stivo?¿