August 16, 201212 yr ma neću kremiranje nego luftiranje. sva bitna pitanja iskulirate.dakle, luftiranje uvek i zimi i leti i na proleće i u jesen.neko bivše isto
August 16, 201212 yr ja bas hocu kremiranje (kada kucne cas). iako sam relativno poznata po svom dubokom snu, ne bih da me neki neupuceni greskom sa'ranevredi li pocinjati radni dan u pozno posle podne? ja mislim da ipak vredi
August 16, 201212 yr o: čovek treba stalno da radi i da se usavršava, po mogučstvu i dok spava. ili da nikad ništa ne radi. i to je hvale vredno i za poštovanja.i treba luftirati, i to je dobro.p: s kojom istorijskom ličnošću biste izabrali da idete na more?
August 16, 201212 yr ne nervira me milogled.s kojim od one trojice iz top gira biste se najradije provozali? Edited August 16, 201212 yr by orderka
August 16, 201212 yr pa svu trojicu, al raznim tipovima automobila, pa uporedjivala gazenja. salim se, volim top gear, skoro da mi zao sto ne gledam teve zbog te emisije...top 3 emisije na teveu?
August 17, 201212 yr pa gde baš na ovo da naletim, nemam TVa i kada ga imam, ne gledam "emisije" (samo filmove i serije)aj isto da ne budem žurkolomac
August 17, 201212 yr nemam emisija, ne mogu da zapamtim vreme, gledam travel, cocina i bilo koji o zverima + filmovi i sport.tvoja biografija bi bila duhovito, tesko ili kakvo vec stivo?¿