Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ja bih da me mumificirajuisto

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ma neću kremiranje nego luftiranje. sva bitna pitanja iskulirate.dakle, luftiranje uvek i zimi i leti i na proleće i u jesen.neko bivše isto

ja bas hocu kremiranje (kada kucne cas). iako sam relativno poznata po svom dubokom snu, ne bih da me neki neupuceni greskom sa'ranevredi li pocinjati radni dan u pozno posle podne? ja mislim da ipak vredi

o: čovek treba stalno da radi i da se usavršava, po mogučstvu i dok spava. ili da nikad ništa ne radi. i to je hvale vredno i za poštovanja.i treba luftirati, i to je dobro.p: s kojom istorijskom ličnošću biste izabrali da idete na more?

s cercilomisto.

s monikom beluciisto.

Sa Drazom. Na hrvatsko more, tenkom.Isto

kolko me nervira ovaj milogled :fantom:o: sa kamijemp: isto

kolko me nervira ovaj milogled
Nimalo, naprotiv.Isto

ne nervira me milogled.s kojim od one trojice iz top gira biste se najradije provozali?

Edited by orderka

sa onim visokim ruznim englezomkoga biste od njih trojice zgazili autom?

pa svu trojicu, al raznim tipovima automobila, pa uporedjivala gazenja. salim se, volim top gear, skoro da mi zao sto ne gledam teve zbog te emisije...top 3 emisije na teveu?

top gear, sat i air crash investigation.isto.

pa gde baš na ovo da naletim, nemam TVa i kada ga imam, ne gledam "emisije" (samo filmove i serije)aj isto da ne budem žurkolomac

nemam emisija, ne mogu da zapamtim vreme, gledam travel, cocina i bilo koji o zverima + filmovi i sport.tvoja biografija bi bila duhovito, tesko ili kakvo vec stivo?¿