Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

mozda je lanca mislio naj najgluplje :unsure:
naravno da je to misliovisoki tonoviisto
  • Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

isto.da li su simpaziteri plave boje, hladne i proracunate osobe?¿

Mi što volimo tirkiznu nismo.Da li su osobe sa tankim usnama hladne i proračunate osobe?

ne mora biti ali bocnu kada poljubeomiljeni verski objekat u vasem gradu?

kafanaživeti u prirodi ali daleko od centra grada, ili živeti u centru grada ali daleko od prirode?

naizmenično, par godina ovako, par godina onako.isto

samo centar, nema zivota u prirodista vam treba da biste se negde osecali kao kod kuce? i potpitanje, da li se tako (kucevno) osecate u trenutnoj kuci.

o: moj kompjuter. a i odgovarajuća šolja za kafu dosta utiče na utisak kodkućnosti.p: isto

da imam svoje papuce i da mogu da se razgacimisto

da je moj namestaj, da miriše kako treba, da je svetlo i da nije štrokavo. a da, i da ima knjiga i udoban krevet.isto

da mi je prijatno za boravak, što je uglavnom ispunjeno ako nije skučeno, mračno i prljavoinače meni i hoteli i slično <ako su ok> postanu kuća za to kratko ili malko duže vreme koje provedem tuisto

potrebno je vremejel sam propustio nesto?

ja propustila sve, a ne znam koji je tvoj deo bio.šta ćete propustiti u narednih 27 dana?

Zvezda - Bordo, idem na moreIstoбај народни тапаталк 2

konferenciju u Škotskojisto