Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

nekako vremenom sve vise naginjem ka opciji za voz, nema putesestvija do aerodroma 2 sata pred let, cekiranja, cekicanja, implantiranja kolena u sramno tesan medjuprostor izmedju sedista, minijaturnih obroka na jos manjih posluzavnika s kojih uvek nesto padne pa se prospe i bez obzira kako minijaturno bilo ipak napravi skaredne fleke, pa onda sletanje i beskrajno cekanje na kofere, pa prevoz do grada, na sledeci prevoz...ali sve to samo pod uslovom da je voz lep, cist i brz, u suprotnom prihvatam i jat.automobil ili bicikl?

Posted
implantiranja kolena u sramno tesan medjuprostor izmedju sedista
pa gde ti nadje da se bunis, tamo gde ja placem?¿auto, makar i lancia.avantura vs komfor
Posted

u avanturu na biciklugolub na grani ili vrabac u ruci

Posted

golub na grani, sta ce mi vrabac.bicikl na grani ili fss u ruci?¿

Posted

fss na biciklu, u ruci, koj ce mi sad i granadig u brislu ili toni u beogradu

Posted
pa gde ti nadje da se bunis, tamo gde ja placem?¿avantura vs komfor
svakom svoje noge najkrakatije!avantura ako nije mnogo neudobna(ovo sa briselom i beogradom i forumasima ne razumem)isto, ili - bare od kise ili bljuzgavica od snega?
Posted

bljuzga rulz, za bare često nisam opremljenakoji beše bus vozi sa zvezdare na nbgd? 79? 77? 78?

Posted (edited)

barice voz bajsmrmot?edit:77

Edited by prima
Posted

kakvo je to pitanje mrmot?kakvo je to pitanje mrmot?

Posted

nemam pojmada li biste voleli da knjige sadrže teget slova umesto crnih?

Posted

mogu i zelena pa da odmaram oci.da li biste vise voleli da na forumu pisete teget slovima mesto crnim?

Posted

naravno, ne.ova poslednja tri pitanja, koje je onako naj naj?¿

Posted

moje, naravno (ja dok čitam neku knjigu jako često pomislim kako bi bilo super da su slova teget <mada ovde nema te lepe teget kakvu ja zamišljam>)da li vam više smeta buka dubokih ili visokih tonova?

Posted (edited)

mozda je lanca mislio naj najgluplje :unsure:(smetaju mi visoki tonovi osim kada ih sama proizvodim) :Pisto.

Edited by orderka