Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

posle ručka u kućnoj odeći pokrivena novinama.frotirska ili flanelska pidžama?

• Replies 14.7k
  • Views 546.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

frotirsku sam imala u obdaništu, valjda je ta boljajel pidžama karta za normalnost?

nijeto bi značilo da sam ja normalnako je normalan?

ja, mada nemam pidzamu.u pariz il' u berlin¿ pitanje je sad.

berlinisto

berlintelo ili duh (postoji jedan tačan odgovor)

duh sa sekiromsa sekirom il koji hoda?

sikirica, tačnonož ili kašika?

kasika je lubenici noz. kasika.idete li na odmor ili ste se vec vratili?

idem u septembru.kuda cete ili odakle ste se vec vratili?

joj, vratila se iz neke pizdarije pored dubrovnika, lozice se zove, živela sam prljavo u klasnom smislu. ali to je bilo to.da mogu sad da biram, isla bih bilo gdekakav stav imate o komunalnoj policiji?

acabisto

Nepotrebna je, te stvari treba da budu u nadležnosti obične policije i nadležnih inspekcija. A pride i ne radi...+1

vratila se odavno :(@španjolac: berlin, natürlichdug odmor jednom godišnje ili nekoliko kraćih?

dugo dugokomunalci su retardi ali zaista provereno u 1na1+izmisljotina i dementorizasto i dokle vise berlin?