slepa živana Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 isto. dok ne dodje neki hladnokrvni:lol:ta sam. glumim gerija oldmana u profesionalcu.p: kad ste napisali prvu pesmu?
sherman Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 bio je kisni dan, secam se. keva je sa komsinicom mesila salčiće a cale je resavao ukrstene reci na terasi. sam. brat je vec treci sat bio u klonji pa sam morao da odem kod komsija da se ispraznim. sedeo sam na vc solji i prelistavao tv reviju kad me iznenada pukla inspiracija. uzeo sam komsinicin karmin i na onom smirglastom list totalet papiru u potpunom bunilu ispisao citavu poemu u vise cinova koja ce naterati svet da zastane i nemo oslusne te uzvisene metafore.nazalost, to su bile krizne godine i toalet papira je bilo ko ulja, a zivot je neumoljiv i surova i banalna realnost uvek trijumfuje. dupe je moralo necim biti obrisano.od tad se drzim prozeda li ste nekad cerupali kokos? i ako niste da li biste voleli?
Hamlet Strašni Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ne i neprva utakmica na kojoj ste bili (fudbalska)
Amelija Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 nisam nikad bila spavanje sa otvorenim prozorom, da ili ne?
Hamlet Strašni Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kad god mogu otvorenIstoбај народни тапаталк 2
ordi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 da, u suprotnom izedu me grinjecega se u kupatilu najvise gadite?
Hamlet Strašni Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Hladnu ali bez leda i limunaKoje vežbe preporucujete sa federima za rastezanje ()бај народни тапаталк 2
Lancia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) nikad, jako sam dobar u ljuljanju.nadimak iz skole¿ (roda, caplja) Edited July 29, 2012 by Lancia
Recommended Posts