sherman Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) baba me vaspitala da budem stipsa, kad su u pitanju materijalna bogatstva ali kad su u pitanju nematerijalna onda sam suprotno od stipseda li ste baksuz(ne kao maler, vec kao namcor i to)? Orderka ti ne odgovaraj na ovo pitanje, vec znamo... Edited July 23, 2012 by sherman
pt 2.0 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) opet nisam. da li imate užasan temperament?šermose, nevoljo i vlasniče vozačke dozvole, za tebe: a koja su ta nematerijalna bogatstva tačno? Edited July 23, 2012 by PointTaken
Amelija Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 100najviša nadmorska visina na koju ste se popeli? (avion stop)
pt 2.0 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Chamonix - Mont Blanc. Imam i dokaze, prvi je stajalištu sa smrdljivim WC-jima, a drugi, kako i dolikuje, u kafeu. najveća dubina na kojoj ste bili (ne životno dno nego morsko)?
Amelija Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) -30°Cisto (+ kvisko dodatak i "gde")bwt 2km dubine :Hail:ja bila na bednih 5-6m (koliko sam uspela sama da zaronim :D) Edited July 26, 2012 by Amelija
mei Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 bwt 2km dubine :Hail:ja bila na bednih 5-6m (koliko sam uspela sama da zaronim :D) tu mi je bila privremena kancelarija. nije morsko dno, ali nije ni životno :D, nego 2km vertikalno ispod površine zemlje. o: -44C (preko -50C sa wind chill efektom), u severnozapadnom ontariju (iznad ove 2km dubine gde je uvek oko ~+30C)p: isto
sherman Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ja uopste ne vodim racuna o tome ali smatram da ce moji biografi sve te podatke uredno zabeleziti i obavestiti me. a ja cu javiti vamakad ubijate komarca, da li to radite onako proracunato i hladnokrvno ili uz iskezene zube i zakrvavljene oci udarate kao pomahnitali?
sherman Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) ja mislim da ti volis komarce i da ih gajisja kad ubijam komarca to uopste nisam ja, nego neko neki sasvim drugi. obicno se prisunjam vec polulud od celonocne igranke, i onda potpuno nerezonski pocnem da mlatim rukama kroz vazduh, dok se oni cerekaju i odlaze mi iz vidokruga. isto. dok ne dodje neki hladnokrvni Edited July 28, 2012 by sherman
Recommended Posts