Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ja cu ti reci sta je bilo na kraju

Reveal hidden contents

• Replies 14.9k
  • Views 551.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

vi ste genijalni i ja vas volim - sinulo mi da se svaki problem sa kompom rešava restartovanjem i čekanjem. ovo moje, da mala stoka samo isključi sebi zvuk kad mu se hoće ima rešenje (koje nije, NIJE moje sumanuto kliktanje na ikonicu zvučnika sa precrtanim krugom): samo čekam da, opet u slučajnom vremenskom trenutku, uključi zvuk. najčudnije slušanje t waitsa ikad, al strpljen spašen.nego, vaša omiljena poslovica. može i omražena, al mora i zašto.

besposlen po i jarice krsti. nekako mi je najmelodicnija i najrezonantnijaisto

edgar alan je po, a pop je dokon, shermane. isto, poslovice.

jel najmelodičnija i najrezonantnija? :Dpreko preče naokolo bližeisto

volim:kad mačke nema, miševi kolo vodezašto: živa istinamrzim:ko rano rani dve sreće grabizašto: živa neistinaisto

krivo sedi al pravo reci.ko s đavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.lako je biti svetac ako ti je bog otac.(ove volim zbog one od koje sam ih čula)isto, poslovice. a može i brzalice :)

Svet je groblje po kome hodaju budući mrtvaci. isto

Kad najvise grmi, najmanje kise pada.Isto.

Bolje ziveti ceo zivot kao milijunas, nego tjedan dana u bijedi.Isto.

A: Hrabar covek umire jedanput,kukavica iljadu puta.P. Ima li "zivota" posle "smrti" ? (ovo je mozda vec i bilo)

saznaces kad umresne boj se onoga kome nisi dobro ucinio

i dalje poslovice?volim čuti svaku kada je izgovara vuk drašković.izdvajam ne da se siromahu sitno samleti zbog izražavanja sveobuhvatne kosmičke nepravde iako nikad nisam čula da je čestiti vuk izgovara. i sigurna sam da ijekavska varijanta bolje zvuči.isto.

tiha voda breg roniisto

ja volim 1000 babica kilavo deteanlaser ili alnaser?