Hamlet Strašni Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dva. Jednog do 5 godine i od tada drugog. Koji živi u jebenom sidneju od septembra 99 :-(бај народни тапаталк 2
sherman Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 tesko pitanje...dva tri komadazasto devojcice vise ne nose kike?
prima Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 jedna moja ima 55 trenutno, sa siskamaneki dozivljaj sa drugar--ic--om sa 5 godina?
sherman Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 pokusavam da se setim, ali mi je nekako sve bas u magli. evo sa 7 godina - nas par iz zgrade smo negovali jednog povredjenog goluba, drzali ga u kutiji u napustenom autu na parkingu. i onda je moj zli komsija Dule skupio svoju ekipu sa ciljem da ubije naseg goluba, a mi smo se sa golubom sakrivali ulazima zgrada u borci i bezali od njih.na kraju nas nije uhvatio, mada je bilo napeto ko na noshikomsija Dule je sada uspesni borcanski biznismen, drzi menjacnicuisto
Amelija Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ja nisam imala drugare i drugarice sa 5 godinaali evo jednog sa bratom od tetke: igrali se loptom dok su odrasli spremali ručak i uspeli da ubacimo loptu u salatuda li ste išli u vrtić i od koliko godina ste počeli?
Hamlet Strašni Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 isao u predskolsko, krenuo sa 5,5. bilo mi groznoda li vise volite papirnate ili platnene maramice
Amelija Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 platnene, mada kad je mnogo pun nos bolje su papirneda li vam se dešava često da se prehladite usred leta?
prima Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ni inace al kad se desi onda hc.omiljeni instrument za sviranje vs slusanje?
jolanda.kirschner Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 klavir za sviranje, frula za slusanje (ako sam dobro razumela pitanje).Da li je tacno da cerke karakterno lice na svoje oceve?
Hamlet Strašni Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 U mom slučaju da. (ja sam otac, ne ćerka)Istoбај народни тапаталк 2
Amelija Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 mož da bidne al ne mora da značida li vam je interesantno kad neko liči na ujake/tetke/stričeve?
Hamlet Strašni Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ne, ne i ne da li pijete vruc caj kad je vruce i jedete sladoled kada je hladno?
Recommended Posts