Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne, vise na ime konja koji se koristi za vucu sulkikoliko je sati?

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

prdni pa uvatilutka na naduvavanje ili prava devojka?

molim te sermane ne odgovaraj na ovo!!!

:lolol: udarilo vam u glavuo: lutka uvekp: isto

dušek na naduvavanje.more ili planina sa jezerom?

pitanje je buđavo. ovo me zanima stvarno: da li ljudi koji žive na moru idu na more (neko drugo)?

da borca ima more ja nigde ne bi isao.samo bi bilo glupo da budem na svojoj gajbi, nego lepo odes kod komsije, platis njemu smestaj i nateras ga da te dvori i sprema ti klopu. sve za pare naravno.zasto hrvati imaju onoliko more a mi nista?

da bi se seckali unaokoloda li stvarno postoji nesto kao promaja (na 30+) = 'tihi ubica'?

i dalje ne znam :(isto?

neeeeee, ne i ne!zasto je pozivni broj za smederevo 026 a postanski za pancevo 26000?

Zato sto u Smederevu nemaju postu, a u Pancevu telefon? :unsure:Isto

namerno, da zbunjuju narodkad ste poslednji put nekom poslali papirnato pismo?

poslao sam babi cestitku za novu godinua bas pismo, ne znam da li sam ikad ikome i poslao. moracu to da ispravim.ko se dobrovoljno javlja da mu posaljem pismo?

moze meni a ja treba garoviksu oma posto se dobrovoljno javio jos pre koji mesecsa kim ste se dopisivali pre 20 godina?

Edited by prima

o: sa najboljom drugaricomp: koliko ste do sad imali najboljih drugarica ili drugova?