June 26, 201212 yr verovatno danasda li ste za smenu Idioteka i postavljanje Miralema na mesto moderatora politike?
June 26, 201212 yr zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.isto
June 26, 201212 yr zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.ona ga laze da je bila u prodavnici
June 27, 201212 yr zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.ona se kara s drugim.isto.
June 27, 201212 yr ona se kara s drugim.to jest jos uvek ne, ali je namera prozrena visprenom opaskom.menjate li cesto planove zbog vremenskih prilika?
June 27, 201212 yr kako ne. ne mogu suhih cipela kuci po pljusku, recimo.ako se jos uvek ne kara sa drugim, ko sto tvrdi leia, otkud joj sjaj u oku sto ne prolazi? toj, ne leii.
June 27, 201212 yr mozda je po prirodi romanticnada li biste zrtvovali omiljene antilopske cipele za romanticnu setnju po kisi?