Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

verovatno danasda li ste za smenu Idioteka i postavljanje Miralema na mesto moderatora politike?

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

samo da ne dodje tomada li volite pohovano meso

o dada li volite obrano mleko?

samo takvo i volimpizon, sestic ili dule savic?

Pižon.Mihajlović, Zola, Beckham ili Roberto Carlos?

o: zola, mada nisam čitalap: omiljena pesma o obući?

zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.isto

zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.
ona ga laze da je bila u prodavnici

Hocu, hocu, hocu brale, kupi mi sandaleisto

sazuj nanule, obuj papuce, aaaaa ako meni dragi Bog pomogne kupicu ti cipeleisto

zauvek ću ostati zapitana nad značenjem stiha 'još su ti suve cipele, napolju znam da kiša lije'. plašim se da je izvođač poneo tajnu u grob.
ona se kara s drugim.isto.
ona se kara s drugim.
to jest jos uvek ne, ali je namera prozrena visprenom opaskom.menjate li cesto planove zbog vremenskih prilika?

kako ne. ne mogu suhih cipela kuci po pljusku, recimo.ako se jos uvek ne kara sa drugim, ko sto tvrdi leia, otkud joj sjaj u oku sto ne prolazi? toj, ne leii.

mozda je po prirodi romanticnada li biste zrtvovali omiljene antilopske cipele za romanticnu setnju po kisi?