Lancia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 kakav je vazduh tamo gore?¿cutljivost vs pricljivost
Amelija Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 pričljivost, ali umerenapreterano samouverene osobe, prijaju vam ili vas nervir(uck)aju?
Leia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 preterano samouvereni = nesigurni, ne nerviraju me osim ako bas preterano ne lupetajujel mislite za sebe da ste cool?
Leia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 i sad ja valjda treba da pitam sta je tracica - pa nisam luda.odgovor - nema coolova na forumu, sve sami cooleri.tema dana, muci li vas isijas?
Amelija Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 svašta me muči al to srećom neda li još neko mrzi da razgovara preko telefona, naročito sa nepoznatima, ili samo ja?
sherman Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ja samo sa nepoznatima i volim da razgovaram. skoro su me zvali sa neke radio stanice i kao da ja odslusam po par taktova pesama koje bi oni voleli da pustaju, a ja da im kazem da li bi slusao to. sa sve opcijama, slusao bih uvek, ponekad, retko, nikad.i ladno mi puste muziku 80-tih, a ako nesto mrzim od muzike to je pop muzika iz tog vremena. i rekao sam iskreno da bih pre slusao kevu i babu kako mi pridikuju nego takvu muziku. smorila se devojka a ja se izvinio na iskrenosti isto
Lancia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 mrrrzim telefone, nema veze dal je poznat il' nepoznat sagovornik. izlet u poznato il' nepoznato¿
pt 2.0 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 izlet u poznato, put u nepoznato.gde i kad ste naučili da plivate?
Amelija Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 8 godina, na moruljudskiofrlje sa 6-7 godina, u bazenukad i gde ste naučili da vozite bicikl?
Töölönlahti Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 (edited) 4 godine, kada mi je deda skinuo pomoćne točkiće sa ovako nekog malog, samo skroz belog.Nije imao nožne kočnice, nego se kad vrtiš unazad vozilo unazad. Imao sam trubu i mrežastu korpicu, od žice za kao ona kolica za decu što su držali u Maxiju, samo skroz bele - skinuo sam ih i namerno izgubio negde iza kuće jer su mi izgledale glupo i nepotrebno. Nedelju dana kasnije sam pao na nekoj nizbrdici i razbio glavu o kamen, ali šta sad, sam sam bio kriv...Kada ste poslednji put slagali da bi se otarasili nekoga ko vas smara?edit:kočnice Edited June 26, 2012 by Oxymoron
Recommended Posts