Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

razlog je svaki dobarakcije u koliko sati?

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

u 14:33h po srednjoevropskom vremenuda li ste nekad (po)jeli 8 kugli sladoleda?

samo jeo, nikad pojeoglamocki krompir, kraljevacki kajmak ili futoski kupus?

kajmakcalanvelike ili male dude?

malečemu uopšte služe velike?

edipovom kompleksuzasto nema magarecih klupa u skupstini ili su tamo sve takve?

sve su takeživeti daleko od posla u lepom kraju ili blizu posla u glupom kraju?

daleko u lepom kraju i ni ne ici na posao negoposao u kuci?krevetu

Edited by prima

to bi bilo malo dosadnoići biciklom na posao je vrhe, a nemanje <fiksnog> radnog vremena na poslu je mama svih mama, tata svih tata, baba svih baba i deda svih dedazar ne?

o: o poslu i o svemu u vezi s poslom, mislim sve najgore.p: koliko debelih ljudi poznajete?

samo tonija. :wicked: isto.

isto koliko i premrsavihpa ajt sad da zulja ili?

ni predebelo ni premršavopoznajete li nekoga baš nezdravo mršavog?

o: poznajem. imam jednog druga koji ostavlja utisak da je moje visine, a ustvari ima skoro dva metra. toliko je pogrbljen i sve mu je istanjeno da deluje kao da je mali.a imala sam koleginicu jedno leto, mislim da se i lečila od mršavosti. najbolje je bilo kad joj je jednog dana pozlilo, valjda je ujela pčela, i uspaničila se, počela da plače i da viče, pogledajte kako su mi otekle noge... blink.gif njene otekle noge ko moje neotekle ruke.p: isto

pogledajte kako su mi otekle noge... blink.gif njene otekle noge ko moje neotekle ruke.
joj, izvini, meni ovo smesno :lol: