June 21, 201212 yr daleko u lepom kraju i ni ne ici na posao negoposao u kuci?krevetu Edited June 21, 201212 yr by prima
June 22, 201212 yr to bi bilo malo dosadnoići biciklom na posao je vrhe, a nemanje <fiksnog> radnog vremena na poslu je mama svih mama, tata svih tata, baba svih baba i deda svih dedazar ne?
June 22, 201212 yr o: o poslu i o svemu u vezi s poslom, mislim sve najgore.p: koliko debelih ljudi poznajete?
June 22, 201212 yr o: poznajem. imam jednog druga koji ostavlja utisak da je moje visine, a ustvari ima skoro dva metra. toliko je pogrbljen i sve mu je istanjeno da deluje kao da je mali.a imala sam koleginicu jedno leto, mislim da se i lečila od mršavosti. najbolje je bilo kad joj je jednog dana pozlilo, valjda je ujela pčela, i uspaničila se, počela da plače i da viče, pogledajte kako su mi otekle noge... njene otekle noge ko moje neotekle ruke.p: isto
June 22, 201212 yr pogledajte kako su mi otekle noge... njene otekle noge ko moje neotekle ruke.joj, izvini, meni ovo smesno