Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

tata salabajzericisto.

• Replies 14.7k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Jerse racunaju i stripovi?Sala iz Fantoma.Isto

ostatak zivota bih proveo sa ejpril o nil i irmoma evo jos normalnijih pitanja da i druga deca mogu da se igrajuda ste autobus, koja biste linija bili?

Trol @ amelija ima pokojo da se kupi u megamarketima medju diskovima za decu.бај народни тапаталк 2

Trol off94 da mogu samim sobom na posaosa kojim prevoznim sredstvom biste se "venčali"бај народни тапаталк 2

dc 10, npru kom prevoznom sredstvu ste doziveli snosaj?

idi bre u dupe :lol:da sam autobus bila bih 33venčala bih se sa nekim dobrim putničkim vozomhamlet: fala :)a sad eto vam ono orderkino pa se igrajte brezobraznici :P

u camcuisto

jednom zamalo da imam snosaj u autobusu ali me izbacila kontrola posto sam bio nevalidirankad ste poslednji put izbacili cigane iz autobusa?

joj, budale bozije :lol:ode vasa istinski?

ode. koga li ces jos danas da unesrecis...sta da veceram?

to su dva pitanja, nemoj da si alavisto - sta da sherman vecera?

bas si od pomoci, dok se ti smislis ja cu da crknem od gladi. slupacu par jaja u tiganj pa sta ispadnejel bolji omlet ili jaja na oko?

omletsta uz jaja?

krastavac, pretpostavljamda li je uopste normalno sto mi jedemo jaja, koja su prakticno malo pilence, jedan mladi zivot tragicno okoncan pre nego je i zapoceo. a plus se ja ne bih zadovoljio jednim jajetom , nego bih sabio tri komadamozda da ipak pojedem picu?