Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

homo je okejsvirate?

Edited by Maya Order

• Replies 14.7k
  • Views 545.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

:lol: touche.a: ne.q: da?

imam rimu :s_w: volite rime?

a. rimtutituki :inn: q. koja je razlika izmedju cipela koje najmanje lice na patike i patika koje najvise lice na cipele? (sifra: kako da utvrdim sta imam)

q. koja je razlika izmedju cipela koje najmanje lice na patike i patika koje najvise lice na cipele? (sifra: kako da utvrdim sta imam)
a: obuci ih na trenerku, ako može proć- patike suq: šta je uzvišeno u ignoriranju? (alternativno, kako ti je bakutaner? :) )

a. nos, mislim. mislim sigurno nije pogled. mozda i brada?q. kad treba da vam stigne neka poruka da li aktivno sedite i cekate da stigne? (za koje koji ne razumeju, nastavak: ili prosto radite sta god da radite a poruka kad stigne-stigne)

hiperaktivno sedim i čekamšta najviše volite kod ponedeljka?

hiperaktivno sedim i čekamšta najviše volite kod ponedeljka?
a: uspomenu na vikendq: svakog gosta za __ dana dosta?

7,02 dana (srednja vrednost, nekih mi je dosta posle sat vremena, nekih tek posle 2 nedelje, kad već gube status gosta i postaju privremeni ukućani).Prepodnevni ili popodnevni rad?

popodnevni, ako morabruh ili aleksandra kovac?

aleksandar herman bruhjel bi vam bilo zao kad biste imali 10.000 evra u kesu u dzepu ili u tasni pa ih izgubite?alternativnocitanje ili spavanje?

jel bi vam bilo zao kad biste imali 10.000 evra u kesu u dzepu ili u tasni pa ih izgubite?alternativnocitanje ili spavanje?
a: malo mi je teško zamislit toliko količinu love u svome džepu, ali sasvim lako mogu zamislit da bi nešto takvo mogla izgubit. I bilo bi mi gore nego da slučajno izbrišem napisan post od 500 riječi.q: postoje li djelovi foruma prema kojima imate predrasude, i zbog toga ih zaobilazite? (a da ste toga svjesni i spremni podijelit, naravno :D )

naravno da postoje!addreply vs fastreply

svaki je lep na svoj nacinsmorovi ste. balet ili opera?

Edited by kingmaker

a: mrtva trka. aj balet. ne, opera.q: odgovornost prema buducnosti mladih narastaja ili spavanje? ili forum? ili strip?aq: balerine ili operske pevacice?

Edited by kurdi