ordi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 (edited) homo je okejsvirate? Edited November 25, 2007 by Maya Order
betty Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a. rimtutituki q. koja je razlika izmedju cipela koje najmanje lice na patike i patika koje najvise lice na cipele? (sifra: kako da utvrdim sta imam)
Nicol Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 q. koja je razlika izmedju cipela koje najmanje lice na patike i patika koje najvise lice na cipele? (sifra: kako da utvrdim sta imam)a: obuci ih na trenerku, ako može proć- patike suq: šta je uzvišeno u ignoriranju? (alternativno, kako ti je bakutaner? :) )
betty Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a. nos, mislim. mislim sigurno nije pogled. mozda i brada?q. kad treba da vam stigne neka poruka da li aktivno sedite i cekate da stigne? (za koje koji ne razumeju, nastavak: ili prosto radite sta god da radite a poruka kad stigne-stigne)
Al-Khwarizmi Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hiperaktivno sedim i čekamšta najviše volite kod ponedeljka?
Nicol Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hiperaktivno sedim i čekamšta najviše volite kod ponedeljka?a: uspomenu na vikendq: svakog gosta za __ dana dosta?
dig_chohano Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 7,02 dana (srednja vrednost, nekih mi je dosta posle sat vremena, nekih tek posle 2 nedelje, kad već gube status gosta i postaju privremeni ukućani).Prepodnevni ili popodnevni rad?
ToniAdams Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 popodnevni, ako morabruh ili aleksandra kovac?
Aleksija Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 aleksandar herman bruhjel bi vam bilo zao kad biste imali 10.000 evra u kesu u dzepu ili u tasni pa ih izgubite?alternativnocitanje ili spavanje?
Nicol Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 jel bi vam bilo zao kad biste imali 10.000 evra u kesu u dzepu ili u tasni pa ih izgubite?alternativnocitanje ili spavanje?a: malo mi je teško zamislit toliko količinu love u svome džepu, ali sasvim lako mogu zamislit da bi nešto takvo mogla izgubit. I bilo bi mi gore nego da slučajno izbrišem napisan post od 500 riječi.q: postoje li djelovi foruma prema kojima imate predrasude, i zbog toga ih zaobilazite? (a da ste toga svjesni i spremni podijelit, naravno :D )
kgmr Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 (edited) svaki je lep na svoj nacinsmorovi ste. balet ili opera? Edited November 26, 2007 by kingmaker
kurdi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 (edited) a: mrtva trka. aj balet. ne, opera.q: odgovornost prema buducnosti mladih narastaja ili spavanje? ili forum? ili strip?aq: balerine ili operske pevacice? Edited November 27, 2007 by kurdi
Recommended Posts