ToniAdams Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 one zenske kopito cipele, ne znam kako se zove tacnoisto
pt 2.0 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) otkako su špicaste cipele otišle modnom bogu na istinu, mene ništa ne nervira.šta od ponuđenog najviše iznervira čestitog forumaša:- kad otvori pet tema zaredom gde u naslovu stoji ono o čemu se odavno ne govori u temi- beskonačni dijalozi ovih što se druže u rl, a iz nekog razloga vole da jedni sa drugima pričaju javno i unedogled, umesto na pm- plusjediničarenje i slične pojave- proliv postova jednog te istog forumaša na temi (je li niče, je l sav ovaj posteraj tvoj?)- dolazak tome Edited June 2, 2012 by PointTaken
Lancia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 meni sve od ponudjenog za wub, al' ja nisam cestit.isto, bre.
Leia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ne podnosim taj ukus, a drugi nek piju koliko hoceSta ste poslednje uradili nepristojno?
sherman Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 uf ja cu na ovo lakse - ne radim nista nepristojnoisto
Amelija Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 viđena sam na terasi u donjem vešua piva je pristojno popiti 6 (onih normalnih od ½l)koji nivo (ne)pristojnosti je popiti pola litra votke?
Hamlet Strašni Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 ZZavisi da li jedeš ili ne uz votkuOmiljeni mesec u godini mi je ...
Hamlet Strašni Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Najbolji je svadbarski Kad ste poslednji put bili u svojoj osnovnoj školi?бај народни тапаталк 2
Milogled Bluff Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ne pamtim kad sam usao unutra, ali prolazim pored non stop, jer zivim na 100 metaraJel biste se vratili u osnovnu skolu?
Recommended Posts