June 2, 201212 yr otkako su špicaste cipele otišle modnom bogu na istinu, mene ništa ne nervira.šta od ponuđenog najviše iznervira čestitog forumaša:- kad otvori pet tema zaredom gde u naslovu stoji ono o čemu se odavno ne govori u temi- beskonačni dijalozi ovih što se druže u rl, a iz nekog razloga vole da jedni sa drugima pričaju javno i unedogled, umesto na pm- plusjediničarenje i slične pojave- proliv postova jednog te istog forumaša na temi (je li niče, je l sav ovaj posteraj tvoj?)- dolazak tome Edited June 2, 201212 yr by PointTaken
June 2, 201212 yr Ne podnosim taj ukus, a drugi nek piju koliko hoceSta ste poslednje uradili nepristojno?
June 3, 201212 yr viđena sam na terasi u donjem vešua piva je pristojno popiti 6 (onih normalnih od ½l)koji nivo (ne)pristojnosti je popiti pola litra votke?
June 3, 201212 yr Najbolji je svadbarski Kad ste poslednji put bili u svojoj osnovnoj školi?бај народни тапаталк 2
June 3, 201212 yr Ne pamtim kad sam usao unutra, ali prolazim pored non stop, jer zivim na 100 metaraJel biste se vratili u osnovnu skolu?