June 1, 201212 yr Eh pa desava se. Obicno zato sto me jezivo smara da se analiticki bavim tudjim zivotima i pripadajucim situacijama, pa mi se to vrati i ugrize me za...Poslednji put, a da je bilo bitno po mene, u Novembru prosle godine.Kakve ljude preferirate, jednostavne ili komplikovane?
June 1, 201212 yr komplikovane.edit za Lancino: mozda shermankoga se na forumu plasite? Edited June 1, 201212 yr by orderka
June 1, 201212 yr kazu u nekim strucnim krugovima da nema boljeg afrodizijaka od kvalitetne forumske rasprave o visokoj a i malo nizoj politici. kao, neki taj odnos u tom smislu je pola sata politicke rasprave na forumu u vreme napetih izbora ko na noshi = 7kg oraha = 5,5kg badema = 25 litra fensi crnog vinaisto Edited June 1, 201212 yr by sherman
June 1, 201212 yr psihopata odlican :lol:shermanov odgovor je tacan. fensi muskarci ili zene s brkovima?
June 1, 201212 yr fensi muskarce na njive da oru. dakle, zene s brkovimada li cete vi, kao forumska zena, slediti novu modu sa razvijenog zapada i ponosno pokazati svetu oko sebe svoj podpazusni zhbun?