Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

za ovu godinu sam gotova sa odmorom kao takvimali je krasno iskorišćen, između ostalog 2 nedelje na Kanarskim ostrvima (to je tamo gde živi zli Lancia i konstantno zajebaje)drugo pitanje je baš interesantno :), meni se još nije desilo ali poznajem ljude kojima jesteisto, oba

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

o: ne znam. mešam odmor i bolovanje.p: da li biste sutra ostavili testament ili prepustili stvar državi i đubretarima?

nikad mi jasnije nije bilo da nemam nista.sta s knjigama?

voleti ihsta raditi sa odecom koju ne nosis

o: u kese pa pored kontenjerap: knjige u kese ili u testament?

knjige biblioteci m. bojic u primorskoj, sve.a sta sa malim kucnim aparatima?

poneti ih sa sobom u grob. podjednako ce se upotrebljavati kremacija ili klasicno

o: kremacija, po mogućstvu svojeručnap: šta bi bilo korisnije u grobu, depilator ili fem?

depilator u tudjem, Finite Element Method u svomzivot ili bolji zivot?

ne znamsta da kupim babi za 2000 din?

10 evra, a ostatak da propijes.Isto

kupi joj bolju unukuisto

kišobrankad ste se poslednji put prevarili u proceni zivotne situacije nekog coveka?

Ne razumem (stvarno)Sta je to zivotna situacija?

meni se čini da je nešto tipa neko ti se čini prosto drzak i uobražen ali ne sagledaš zbog čega je to tako (i da je tako možda zbog nekih problema u pozadini itd)ili ti se neko čini baš veseo i srećan a ustvari ima velikih problema koji se ne videili je sav nezadovoljan i nadrdnan a u suštini realno živi superili već tako neštojel tako nešto?ako je tako nešto, pre jedno 5-6 godina

Edited by Amelija