Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

nazalost, nikad nisam imao prilike da probam mileram, toga ovde nema. ali valjda nije isto inace bi se i isto zvalo. mada mozda i ne bi.hoce li forum jednog dana implodirati od ego politickog naboja?

Edited by sherman
Posted

neko je rekao ego?na pijaci, pazarite po spisku ili ste ludi i brzi?

Posted

ludo i brzo. bez grešaka i dumanja o imaginarnom spisku u glavi. al zato kad odem u radnju po 3 artikla često zaboravim bar jedan.isto.

Posted

spisak, ali ludo i brzo. bez spiska sam izgubljen.za dorucak pica iil burek?

Posted

burek, osim ako nije pica od sinoc. ili osim ako nisu oni vikendi kad u petak narucim jednu veliku picu i dve litre jogurta i na tome zivim do nedelje uvece. :piggy: isto

Posted

jugurt uz picu? isusekali zato za picu od juce i prekjuce :thumbsup: da li vas je nekad startovala osoba istog pola?

Posted

ne da znam (nije pao završni čin krajing gejma).isto?(a za km - da li podgrejava tu vikend pizza ishranu ili jede hladno?)

Posted

naravnokoliko vam draftova cuci u mailu?

Posted

nula, picajzla sam za tolepo vece, a?

Posted

divnokako da se nateram da odem na spavanje?

Posted

neka te potera zenaili uzmi da citas neke uredbe i pravilnike, tipa o kancelarijskom poslovanjusanjate li ruzno?

Posted
neka te potera zenaili uzmi da citas neke uredbe i pravilnike, tipa o kancelarijskom poslovanjusanjate li ruzno?
da. a zena vec spavaZUP ili ZPP?
Posted

za spavanje ZUP a za razbudjivanje novi ZPPsta je vise seksi, parnicni ili krivicni postupak?

Posted

krivicni, ali meni se zena bavi krivicom pa sam neobjektivanomiljena boja