Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

nazalost, nikad nisam imao prilike da probam mileram, toga ovde nema. ali valjda nije isto inace bi se i isto zvalo. mada mozda i ne bi.hoce li forum jednog dana implodirati od ego politickog naboja?

Edited by sherman

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

neko je rekao ego?na pijaci, pazarite po spisku ili ste ludi i brzi?

ludo i brzo. bez grešaka i dumanja o imaginarnom spisku u glavi. al zato kad odem u radnju po 3 artikla često zaboravim bar jedan.isto.

spisak, ali ludo i brzo. bez spiska sam izgubljen.za dorucak pica iil burek?

burek, osim ako nije pica od sinoc. ili osim ako nisu oni vikendi kad u petak narucim jednu veliku picu i dve litre jogurta i na tome zivim do nedelje uvece. :piggy: isto

jugurt uz picu? isusekali zato za picu od juce i prekjuce :thumbsup: da li vas je nekad startovala osoba istog pola?

ne da znam (nije pao završni čin krajing gejma).isto?(a za km - da li podgrejava tu vikend pizza ishranu ili jede hladno?)

naravnokoliko vam draftova cuci u mailu?

28u1vgh.jpgisto

nula, picajzla sam za tolepo vece, a?

divnokako da se nateram da odem na spavanje?

neka te potera zenaili uzmi da citas neke uredbe i pravilnike, tipa o kancelarijskom poslovanjusanjate li ruzno?

neka te potera zenaili uzmi da citas neke uredbe i pravilnike, tipa o kancelarijskom poslovanjusanjate li ruzno?
da. a zena vec spavaZUP ili ZPP?

za spavanje ZUP a za razbudjivanje novi ZPPsta je vise seksi, parnicni ili krivicni postupak?

krivicni, ali meni se zena bavi krivicom pa sam neobjektivanomiljena boja