maheem Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 omiljeni shampon - stvarno ne mogu da odgovorim na to pitanje.da li muskarci sa dugim kosama i bradama imaju male pishe?nemoj da nestaneš zaoprave zbog ove provokacije <_< da i verovatno se briju dole da bi im piše izgledale veće.da li želite veću pišu?
sherman Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) @Km ahahahahahah nije mi palo na pamet da je do njihpo meni muskarci sa dugim kosama imaju neki zesci problem, sad koji je to...ne zelim vecu pishuda li bi zene sa malim sikama da su muskarci, imale male pishe? Edited May 21, 2012 by sherman
kgmr Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 jebote, pitanje koje mi je donelo uvid. svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem :)elem, lista ljudi koji me inspirisu je preogromna, samu sam sebe sokirala, hvala ti, l. izgleda da nisam skroz omasila zanimanje, hura.isto
Leia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 jebote, pitanje koje mi je donelo uvid. svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem :)elem, lista ljudi koji me inspirisu je preogromna, samu sam sebe sokirala, hvala ti, l. izgleda da nisam skroz omasila zanimanje, hura.istoAnytime :D I moja lista je ogromna, i zabavna na svoj nacin. Uciti na tudjim iskustvima ili ipak prst na ringlu?
Aće Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 urlati i suze roniti. da li i kako skrecete paznju ljudima kada smrde?
kunderina_sabina Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 otvorim prozor, ako sam u mogućnosti.šta činiti kada primetite da je nečija hvalisavost u službi vađenja (vam) masti?
Lancia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 gojim se nekontrolisano.a lepo je kad te hvale, jel te hvale vise zbog izgleda il' zbog...¿
kunderina_sabina Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 zbog naslušanosti i nagledanosti, nažalost. nego, kakvo će vreme biti sutra?
Recommended Posts