Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

hoce, prerano :(masno ili slatko?

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Masno.Jel kukavno srpstvo ugašeno?

masno, jakakoToma ce vozdici Serbiju, osecam tosam otici po kinder bueno u prodavnicu ili poslati nekoga?

Edited by sherman

Uvek poslati, inače čemu ljudi.Čemu ljudi?

poslati, kad vec imas poslugunije ugaseno, samo je promenilo sponzora, necemo nositi terranovu, nego newyorkersi probao kinder bueno white?

nisam, ali sam probao pivo od grejfruta i uopste nije lose. iako je to pola puta do homoseksualizmabilo bi dosadno bez ljudi, iako fakat ne sluze nicemu.ljudi ili psi? ili mozda zene?

Ljudi nikako, a i žene su slične ljudima.Da li ste za to da se zadušnice proglase za dan državnosti?

malo nam je praznika, a svadbe i sarane najviše volimo, tako da...@km:

nemam pojma, a i nebitno je

koliko sati sna je čoveku neophodno da ne bi umro na poslu?

malo nam je praznika, a svadbe i sarane najviše volimo, tako da...@km:

nemam pojma, a i nebitno je

koliko sati sna je čoveku neophodno da ne bi umro na poslu?

manje nego što mi mislimo :) brade kod muškaraca (svakakve - i kratke i duge) ili glatka obrijanost?

to je svejedno, samo da nije duga kosa kod muskaraca, i da nisu brada+brkovi kod zenekosa ili tomi?

kosa (manje zlo)kad smo kod toga, head & shoulders ili herbal essences?

sta ti je podsvest. ja mislila na mjuzikle kosu i tomi, nisam uopste povezala da je tomi tema danas. ludilo. brzo cu da odem na par psihoanalitickih seansi, od po 50 evra.herbal essences, mirisi. isto.

isto. head n shoulders smrdi.isto.

omiljeni shampon - stvarno ne mogu da odgovorim na to pitanje.da li muskarci sa dugim kosama i bradama imaju male pishe?

mislim da to nema veze jedno s drugim, stvar je u posmatracicama. imaju male sike.isto