pt 2.0 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ne sasvim, ali je dobar instrument da se razumevanje postigne.da li je bolje razumeti ili biti empatican?
Leia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) point - sad moras reci razlog, previse sam zaintrigiranao. (na prethodno) takoreci iskorenjuje. al onda se javi sazaljenje, i neka neobjasnjiva melanholija na temu prolaznosti univerzumap. cemu razumevanje i kako ga se osloboditi? ili ovo od point Edited May 20, 2012 by Leia
Lancia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) koliko znam mrzi me 1 covek, posto mi to povremeno stavlja do znanja porukama da umrem itede. gde ti ostavlje te poruke ¿da li razumevanje ljudi umanjuje mrznju prema njima?razumevanje ima svoje granice, a ljudska glupost i zloba ne. tako da, jok.Leinoovo... Hamletovo Edited May 20, 2012 by Lancia
Hamlet Strašni Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 point - sad moras reci razlog, previse sam zaintrigirana+1 mene bilo sramota da kazem, ali kad nisam prvi ...razumevanja se ne treba osloboditi. ocecanja dada li bi vise voleo da budes klingonac ili vulkanac
pt 2.0 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) odg1. ako razumes ljude onda se ne bavis njima na pogresan nacin. nikako iskorenjivanje.odg2. klingonac. i sad sam uletela gde ne treba, pa ponavljam pitanje od gore.empatija ili razumevanje? (edit. aaaaaa, drugi put isto. zasto me ta osoba mrzi? ne znam. stvarno ne znam.) Edited May 20, 2012 by PointTaken
Leia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 odg1. ako razumes ljude onda se ne bavis njima na pogresan nacin. nikako iskorenjivanje.pa mrznja je pogresna strategija, a razumevanje je iskorenjuje. tako nesto htedoh reci(edit. aaaaaa, drugi put isto. zasto me ta osoba mrzi? ne znam. stvarno ne znam.)duboko sam razocarana ovakvim antiklajmaksom <_< daj nam malo vise podataka, mozda forumu uspe da locira razlog :) empatija ili razumevanje? kako kad i kako s kim a ponajvise ovisno od toga kakvo mi je raspolozenjeisto!
hollow Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 pa mrznja je pogresna strategija, a razumevanje je iskorenjuje. tako nesto htedoh reciduboko sam razocarana ovakvim antiklajmaksom <_< daj nam malo vise podataka, mozda forumu uspe da locira razlog :) kako kad i kako s kim a ponajvise ovisno od toga kakvo mi je raspolozenjeisto! Razumevanje. Mrznja je mnogo jaka "rec" cuvam je samo za retko dobre prijatelje. Gde je moj rucak ? Pogodi sad. ;)
kgmr Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 mali trol@point: je l ta osoba na piostpaidu ili prepaidu?
kgmr Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 nisam kod kuce, ispostavilo se da imam rodbinu u šapcu, pa obilazim. ovo je treca kuca. jutros sam bila u kici, merkuru, na obedskoj bari, u bečmenu. jedva cekam da dodjem u dom svoj dragi. od rodbine, bezite ili joj hrlite?
dig_chohano Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dominira šturanje.Koliko kafa potire meteo-uslove smrti?
Recommended Posts