Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ne sasvim, ali je dobar instrument da se razumevanje postigne.da li je bolje razumeti ili biti empatican?

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

point - sad moras reci razlog, previse sam zaintrigiranao. (na prethodno) takoreci iskorenjuje. al onda se javi sazaljenje, i neka neobjasnjiva melanholija na temu prolaznosti univerzumap. cemu razumevanje i kako ga se osloboditi? ili ovo od point

Edited by Leia

koliko znam mrzi me 1 covek, posto mi to povremeno stavlja do znanja porukama da umrem itede.
gde ti ostavlje te poruke :unsure: ¿
da li razumevanje ljudi umanjuje mrznju prema njima?
razumevanje ima svoje granice, a ljudska glupost i zloba ne. tako da, jok.Leinoovo... Hamletovo

Edited by Lancia

point - sad moras reci razlog, previse sam zaintrigirana
+1 mene bilo sramota da kazem, ali kad nisam prvi ...razumevanja se ne treba osloboditi. ocecanja dada li bi vise voleo da budes klingonac ili vulkanac

odg1. ako razumes ljude onda se ne bavis njima na pogresan nacin. nikako iskorenjivanje.odg2. klingonac. i sad sam uletela gde ne treba, pa ponavljam pitanje od gore.empatija ili razumevanje? (edit. aaaaaa, drugi put isto. zasto me ta osoba mrzi? ne znam. stvarno ne znam.)

Edited by PointTaken

odg1. ako razumes ljude onda se ne bavis njima na pogresan nacin. nikako iskorenjivanje.
pa mrznja je pogresna strategija, a razumevanje je iskorenjuje. tako nesto htedoh reci
(edit. aaaaaa, drugi put isto. zasto me ta osoba mrzi? ne znam. stvarno ne znam.)
duboko sam razocarana ovakvim antiklajmaksom <_< daj nam malo vise podataka, mozda forumu uspe da locira razlog :)
empatija ili razumevanje?
kako kad i kako s kim a ponajvise ovisno od toga kakvo mi je raspolozenjeisto!
pa mrznja je pogresna strategija, a razumevanje je iskorenjuje. tako nesto htedoh reciduboko sam razocarana ovakvim antiklajmaksom <_< daj nam malo vise podataka, mozda forumu uspe da locira razlog :) kako kad i kako s kim a ponajvise ovisno od toga kakvo mi je raspolozenjeisto!
Razumevanje. Mrznja je mnogo jaka "rec" cuvam je samo za retko dobre prijatelje. Gde je moj rucak ? Pogodi sad. ;)

mali trol@point: je l ta osoba na piostpaidu ili prepaidu?

Džem.Sve go mislilac?

ja sam u pidzamista cete kod kuce u nedelju?

Šta što, da neću da ležim neđe naulici?Isto.

nisam kod kuce, ispostavilo se da imam rodbinu u šapcu, pa obilazim. ovo je treca kuca. jutros sam bila u kici, merkuru, na obedskoj bari, u bečmenu. jedva cekam da dodjem u dom svoj dragi. od rodbine, bezite ili joj hrlite?

Dominira šturanje.Koliko kafa potire meteo-uslove smrti?

pa nemam pojma, tri? prejedanje ili prepijanje?

prejedanje. hrana>>>alkoholhoce li sutra svanuti?