Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a imam samo prvi :(pacijent, mentalni. stvarno sam dobar potrosac, imam i svedoke, ne patim od preterane kupovine, kupujem samo po spisku, ne divljam, soping mi nije utesan, nista. tradicionalna samopohvala. od cega najvise bezite? i isto, shermanovo.

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

bezim bas od kupovine. i od "intelktualaca" npristo

bezim od odgovornosti i od ljudi :)isto

od ljudi se mora bezati selektivno a ne generalno od svih, jer jebiga nije covek sam sebi bas neko drustvoda li cesce volite sebe ili mrzite?

mrznja sreca, ljubav blato, ? zlato? zlato

mrznja sreca, ljubav blato, hajde kato hajde zlato?

volim ja sebe, al kad si s nekim toliko dugo u vezi vise nisi siguran jel u pitanju samo navikaukupno, koliko ljudi stvarno volite?

pa sigurno jedno desetak petnaestkoliko ima otprilike ljudi koje bas mrzite?

nula, ziro, zilch! budale se najvise nerviraju kad ih ignorisesisto

malo. a i njih ne poznajem.mrze li tebe i zasto, pobogu¿

verovatno me neki mrze, ali u svoja cetri zida, pa ja nisam obavesten o tome.isto

mrze, mnogi. kako ih samo ne mrziisto

mrze me jer sam im nagazio na zuljisto

koliko znam mrzi me 1 covek, posto mi to povremeno stavlja do znanja porukama da umrem itede. da li razumevanje ljudi umanjuje mrznju prema njima?

da, i to dostada li je empatija isto sto i razumevanje