May 9, 201213 yr ja bih sama, bez ljudi, mobilnog telefona i laptopa, samo 7 dana plaze spavanja i knjiga, al ne moze. najbolje proveden odmor, gde kako zasto s kim kada?
May 9, 201213 yr najbolji se teško može izdvojitiali recimo ovaj je bio ubedljivo najšašaviji: 7dnevno hajkovanje u švedskoj tundri iznad polarnog kruga usred ničega gde ni signal za mobilni ne dopire, druženje sa irvasima i čudnim biljkama, sneg u avgustu, pijenje vode direktno iz reke, itdsa kim, sa drugarima Fincimakada, pre 10tak godinazašto, zato što je interesantnona odmor u toplije ili u hladnije krajeve?
May 9, 201213 yr toplije, uvek toplije. a najbolje zimizasto je hladno, oblacno i kisovito 09.maja? i sta to bese prolece? :(
May 10, 201213 yr o1: zato sto se baba nameracila da tvrdi pazar.p1: kako zavodite... sebe na primer?o2: prolece bese kako biljke kazu.p2: omiljeno bilje za mirisanje?
May 11, 201213 yr p1: kako zavodite... sebe na primer?A ono, klasika - stanem pred ogledalo i namigujem.Kako (i da li uopste) zavodite druge?
May 11, 201213 yr samo ako zasluze, necu da kazem te perfidne tehnike kojima vladamzavist. muska ili zenska osobina?
May 11, 201213 yr zavist je zavisnost od sopstvenih tripova... aaaa, ocu ono pitanje o luksuzu, to znam da odgovorim. kome zavidite i zasto?
May 11, 201213 yr sebi kad sam u + faziomiljeno bilje za mirisanje: ružmarin, lovor, majcina dusica, kantarion i jos neke u istom skartocu koje ne znam kako se zovupitanje o luksuzu za pt
May 11, 201213 yr :trlja ruke:nepotreban luksuz: ono za čiju kupovinu treba dugo štedeti i odricati se, pa još posle nad tim strepeti da ga ne ukradu.potreban luksuz: taksi, feniranje, masaža, dobar hotel, putovanje... sve što mi štedi vreme i neguje mene.koliko dana u godini idete na odmor?
May 11, 201213 yr 30takbiljka #1 za njuš-njuš: ruzmarinšta je za vas pravi/najbolji odmor: more, skijanje, lenčarenje u prirodi, obilaženje gradova, ...?
May 19, 201212 yr udaljenost od proizvodnje hranesta je vaznije da se nauci, zakon o zastiti potrosaca ili zakon o zastiti pacijenata (kako se vec zovu ti papiri)?@ma li m?