Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

necim ostrimcime vezati?

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

lancem za radijatortito ili tadi?

jos jedno hotel california pitanje. you can check out any time of night but you can never leave...6. maj ili 19. decembar?

meni 6. maj bio fakat super dan...za 19. decembar - videcemood kog datuma pocinje vase racunanje vremena?

26. oktobar 1973. +/- dan ili dvaprva uspomena koje (mislim da) se secam. cale i ja na vojnoj vezbi, ja u belom mala i debela, mama se poradja sa sestrom...knjiga koju uvek mozete da citate?

Auto-atlas Jugoslavije i Evrope iz '90. u izdanju Jugoslavenskog leksikografskog zavoda iz Zagreba, odlično štivo.Isto.

maja na jedrenjuisto

I knjige i filmove, citam/gledam samo jednom. Gde idete na more?

gde god se ukaže prilikaa gde najviše volim je već drugo pitanje (lijepa naša)gde najviše volite da idete na more?

u Svedsku.Koliko traje idealan godisnji odmor?

ceo zivotroad trip vs hotel********

Road trip of kors. Moze i cepelin!Sta je za vas luksuz?

trenutno, hrana, piće, auto, letovanje, odeća, obuća, cigarete, život ceoisto

Edited by maheem

onaj gore spomenuti god odmornajgore proveden odmor, gde?

Los odmor je samo onaj na koji ne odes, imhoS kim na odmor?