maheem Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ima li neko prirodno sredstvo za smirenje koje ujedno ne ometa vec podstice rad mozga za ozbiljne radnje u po bela dana.nema ovde postavljanja ozbiljnih pitanja ima - pusti si ovo:http://www.youtube.com/watch?v=OaPHn5ZU6_Ešta si poslednji put pevao/la iz sveg glasa i kada?
morgana Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 pjevam cesto ali poluglasno, da se ne blamiram pred komsijama koji nisu sa mog sprata. doris bizetic, danasisto
Amelija Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 iz sveg glasa neku operu, ne znam više tačno kojuda li uživate u glupostima?
Leia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 strucan termin je ja bih rekla - glupiranje. odgovor - mda.glupiranje kao one man show ili uz saucesnike?
pt 2.0 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 errrr. meni obicno zapadne one man disaster show.ako imate veeeliki krevet na raspolaganju (kao bracni, i veci) a pritom sami koristite krevet, da li:a) spavate smerno na jednom kraju i koristite samo jastuke iz tog delab) spavate po celom krevetu, premestajuci se tokom nocic) spavate na sredinistvarno me zanima :)
Hamlet Strašni Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 errrr. meni obicno zapadne one man disaster show.ako imate veeeliki krevet na raspolaganju (kao bracni, i veci) a pritom sami koristite krevet, da li:a) spavate smerno na jednom kraju i koristite samo jastuke iz tog delab) spavate po celom krevetu, premestajuci se tokom nocic) spavate na sredinistvarno me zanima :)a) ali nekada je bilo c) otkako se dete uglavljuje u nas krevet, tj od prvog dana otkako je dosla iz porodilista, istrenirao sam se da spavam na samoj ivici velikog bracnog kreveta, cak i kada sam sam u njemuda li su replay dziberske farmerke?
Leia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 mozda u nekom kontekstu, al ja vala sad nosim i diesel bez pardona, iscezle su mi lose asocijacije iz 90tih...ili su samo potisnute kitch estetika je zabavna ili za izbegavanje?
prima Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 uglavnom mi se peglapitanje o krevetu. ima li nekog da spava po dijagonali?
Amelija Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 joj gde me nađe :lol:kad god mogu :blush:a i kad ne mogu...još neko grešan?ili alternativno: da li neko krade jastuke dok spava?
pt 2.0 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 dijagonala leti. zapravo, leti se pomeram vodjena hladnim delom carsafa, pa budem i dijagonala, i morska zvezda i tako dalje :Dkoji je najbolji krevet na kome ste spavali (ako moze opis)?
Amelija Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ti si baš nešto u fazonu kreveta hehenajboljeg teško da se mogu setiti, gotovo svaki mi je ok samo ako nije mekanali ubedljivo najgori: jedan dušek za naduvavanje koji je bio onako malo što bi Španci rekli "cutre" pa nije mogao baš do kraja da se naduvanisam ni oka sklopila <_<obična voda ili kisela?
pt 2.0 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 krevetu.za ameli ja sam uvek u fazonu kreveta. ako ne hodam ili stojim, trudim se da lezim. ovih nedelju dana sam u fazonu kreveta i zato jer da spavam na najboljem krevetu ikad. to cudo ima dusek kome podesavas tvrdocu pomocu neke rucice... ludilo od udobnosti. i da - i ja mrzim mekane duseke, polomljeno se osecam kad se probudim i ledja me otkidaju... Kome?
prima Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) pesmicime preseci? Edited April 27, 2012 by prima
Recommended Posts