March 29, 201213 yr bice istoisto(sto volim kad dodjem na posao, a neko vec postavio pitanje na pitajmepitasme)
March 29, 201213 yr nemam pojma, ja pijem crni i zeleništa je bolje, nervirati se preko dana ali dobro spavati, ili ne nervirati se preko dana pa glupavo spavati?
March 29, 201213 yr Šta?Svasta!istoedit.Samo da ne dodje Toma!Ma ja to vise na licnom nivou, ovako, cisto da svoje pitanje ubacim u kontekst Edited March 29, 201213 yr by Leia
March 29, 201213 yr nemam pojma, ja pijem crni i zeleništa je bolje, nervirati se preko dana ali dobro spavati, ili ne nervirati se preko dana pa glupavo spavati?dobro spavanje kao preduslov da se uopste zdravo iznerviras preko dana.omiljeno sredstvo protiv nervoze?(ne racunaju se opojne droge) Edited March 29, 201213 yr by prima
March 29, 201213 yr nesto kostimirano, sto nema veze ni sa cim aktuelnim, trenutno downton abbeyilikoji sat nesebicnog vezbanjaisto
March 29, 201213 yr koji sat nesebicnog vjezbanjailinesto nekostimirano, sto nema veze ni sa cim aktuelnim, trenutno psychisto
March 29, 201213 yr koji sat uobičajene samokontrole, što nema veze sa vežbanjem, trenutno ovoilisvašta konzumiramo, trenutno providni čajisto (ako neko zna koje je pitanje..? pošto ja baš nisam u toku)
March 29, 201213 yr za boga miloga, ko da vas je luis kerol iz alise kopipejstovao ovde...kome treba više, majstoru ili šegrtu?
March 30, 201213 yr kome treba vise vremena da obavi posao, ili kome treba vise platiti? ili nesto trece?
March 30, 201213 yr domisli pitanje pa daj odgovor. :)kome treba manje, artistkinji na žici ili klovnu?
March 30, 201213 yr ne mogu ja nista jednostavno, jelte :D onda segrtu treba vise! majstor ima margaritu. kome treba manje, artistkinji na žici ili klovnu?