Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

bice istoisto(sto volim kad dodjem na posao, a neko vec postavio pitanje na pitajmepitasme)

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

crveni čaj.isto je svaki put drugačije isto. :unsure: šta je uopšte beli čaj?

nemam pojma, ja pijem crni i zeleništa je bolje, nervirati se preko dana ali dobro spavati, ili ne nervirati se preko dana pa glupavo spavati?

Ne sviđa mi se tvoj ton.Šta?

Ne razumem+1

Čohanović je običan činovnik.Ahahaha :D

Šta?
Svasta!istoedit.
Samo da ne dodje Toma!
Ma ja to vise na licnom nivou, ovako, cisto da svoje pitanje ubacim u kontekst

Edited by Leia

nemam pojma, ja pijem crni i zeleništa je bolje, nervirati se preko dana ali dobro spavati, ili ne nervirati se preko dana pa glupavo spavati?
dobro spavanje kao preduslov da se uopste zdravo iznerviras preko dana.omiljeno sredstvo protiv nervoze?(ne racunaju se opojne droge)

Edited by prima

nesto kostimirano, sto nema veze ni sa cim aktuelnim, trenutno downton abbeyilikoji sat nesebicnog vezbanjaisto

koji sat nesebicnog vjezbanjailinesto nekostimirano, sto nema veze ni sa cim aktuelnim, trenutno psychisto

koji sat uobičajene samokontrole, što nema veze sa vežbanjem, trenutno ovoilisvašta konzumiramo, trenutno providni čajisto (ako neko zna koje je pitanje..? pošto ja baš nisam u toku)

za boga miloga, ko da vas je luis kerol iz alise kopipejstovao ovde...kome treba više, majstoru ili šegrtu?

kome treba vise vremena da obavi posao, ili kome treba vise platiti? ili nesto trece?

domisli pitanje pa daj odgovor. :)kome treba manje, artistkinji na žici ili klovnu?

ne mogu ja nista jednostavno, jelte :D onda segrtu treba vise! majstor ima margaritu.

kome treba manje, artistkinji na žici ili klovnu?