March 26, 201213 yr malena baba, ipak :(muskarci s velikim sisama (saznala sam da imaju ime: moobs ili zene s bradavicama koje se razlivaju?
March 26, 201213 yr u je, pa to je kao da biras izmedju zivog jajeta sa sardinom u mleku i raskosnog rostiljazivo jaje sa sardinom u mleku ili raskosni rostiljedit: jako zakasnih na sermanovo pitanjeje l' se u dorucak racuna turska i cigareta?
March 26, 201213 yr zivo jaje i mlecna sardina, da osvetla obraz cudesnoj kuhinji juznog vijetnamaa kafa u bilo kom obliku je moj jedini dorucak, tako da...sto se svi pale na taj rostilj, u cemu je fora?edittt. moobs kao i obicno ja sve poslednja saznam... Edited March 26, 201213 yr by Leia
March 26, 201213 yr @ KMnikad nije kasno za kvalitetno poredjenje!racuna se, ali mora pereca ili kifla posle toga da se zavara zeludacsami da kuvate tursku ili drugi da vam kuvaju?edit: sad sam ja zakasno... Edited March 26, 201213 yr by sherman
March 26, 201213 yr cim su svi udarili u rat protiv pljuga mora da ima nesto mega zdravo u njimadroga je zdrava jel da? Edited March 26, 201213 yr by sherman
March 26, 201213 yr zvao bi na rostilj a ti da dovedes siseizlazak sa Kimom u kulturni restoran i stalozen razgovor o svim dostupnim temama ili odlazak sa Milogledom na burek od juce uz prisecanje na 9. mart?