Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Tihi, zbog Zlate.sluzis li se suzama kao oruzjem, a?¿

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Naravno, plačem ko pička za pokile sladoleda na keca.isto

na moju musku najtezu niko ne pada. feministkinje <_<tako da neisto

kao osoba koja ne zna za blam, ne znam zasto sam bas ovo izabrala za izuzetakisto

Naravno, plačem ko pička za pokile sladoleda na keca.Jel bi lešili cmizdravce?

Naravno, plačem ko pička za pokile sladoleda na keca.isto

Naravno, plačem ko pička za pokile sladoleda na keca.Šta bi uradio za pokile sladoleda?

plakao bi ko pička za pokile sladoleda na keca.pokile sladoleda na keca il' da te obuce Leia ko hipstera?¿

ponavljanje je majka jedenja a sladoledu tu nista ne fali, al leja je leja a ko hipster je ko hipstertako da lejaisto

Što razdvajati, jab oba.Leia, šta obuć?

Hipsteri mi idu na nerve od samog pocetka, valjda ce i taj trend da mre skoroMuski da ne eksperimentisu sa odecom! Zna se, crno/plavo/sivo -_- Zasto Leia radi u vecernjim satima, jel normalna?

heh, zato sto nije hipster. nabavi filter.tinejdzeri il' penzioneri?

do te mere zablentavih da minut ipo blenem u monitor i pitam se kakav filter :lol: / :isuse: penzioneri, jos malo i tu sam...zamaloptice ili zabe?

žabiliji, mrzim ptice.krempita ili šampita?

visina uvek, u svakom citanjuedit: sampitaboza ili limunada?bliski odnosi koji su postali lazni ili lazni odnosi koji postanu otvoreno gadjenje?